CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Portfolio

Vaste oefencentra

Oefencentra zijn zeer complexe omgevingen. Co-creatie is dan ook het sleutelwoord, inspirerend samenwerken met mensen van verschillende organisaties en disciplines met maar één gemeenschappelijk doel. Dat is de realisatie van een perfecte trainingsomgeving binnen de gestelde kaders!

FireWare heeft een aantal beproefde methoden om de benodigde leer- en lesdoelen inzichtelijk te maken. Niet alleen de huidige doelen, maar ook de toekomstige. We hebben ruime ervaring in het maken van de vertaalslag van leerdoelen en lesdoelen naar het oefenobject. Omdat de oorsprong van FireWare te vinden is in de theaterwereld, begrijpen we ook het belang van beleving in dit oefenobject.

FireWare weet een goede mix te vinden tussen beproefde traditionele opleidingsconcepten en nieuwe technieken. In de loop der jaren hebben we verschillende oplossingen gevonden om objectverzadiging te voorkomen. Objectverzadiging is het fenomeen dat cursisten die regelmatig terug komen niet meer uitgedaagd worden, omdat ze de oefenfaciliteit door en door kennen.

Bekijk hieronder een aantal recente voorbeelden van gerealiseerde oefencentra. Ben je zelf geïnteresseerd in het inrichten van een vast oefencentrum? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent