CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Twee nieuwe luxe oefenruimtes voor CCB groep in Amsterdam

FireWare kreeg van CCB groep Amsterdam opdracht om te helpen 2 stookruimtes opnieuw vorm te geven. De inrichting was enigszins gedateerd. De opdracht was om mooie, realistische stookruimtes te creëren, waarin de scenario’s makkelijk te wisselen zijn. FireWare nam deze uitdaging natuurlijk met twee handen aan!

Eén van de ruimtes is ingericht als kantoor, de tweede als serverruimte. Met deze combinatie zijn tal van doelgroepen te bedienen. Door de magnetische wanden is het mogelijk diverse objecten en decorelementen tegen de wand “aan te plakken”. Een interieur veranderen is nu kinderspel. Ook schoonmaken is in een oogwenk gebeurd!

Vanuit het duurzaamheidsperspectief is als eerste gekeken naar welke componenten nog her te gebruiken waren. Zo waren, met een kleine aanpassing de bestaande gasbranders nog prima toepasbaar. Dit  spaarde aanzienlijk in de kosten. FireWare ontwikkelde speciaal voor dit project een serverkast met tal van uitdagende scenario’s. Zo zijn alle deuren echt te openen, en kan met de vlamrichter de moeilijkheid van de scenario’s ingesteld worden. Een echter primeur voor CCB groep!

Door de sfeerverlichting  en doordachte kleurstelling ontstaat er een luxe, realistische trainingsomgeving waar alle beoogde leerdoelen zijn te behalen.

Kijk voor meer informatie over CCB groep op www.ccbgroep.nl

Bekijk de video

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent