Een dagje Basistraining Ensceneren I
Training Ensceneren
Wat is een realistische trainingsomgeving? Een workshop bij Veiligheidsregio Haaglanden 4
Wat is een realistische trainingsomgeving? Een workshop bij Veiligheidsregio Haaglanden
Wat is een realistische trainingsomgeving? Een workshop bij Veiligheidsregio Haaglanden
Didactische Escaperoom bij Intertraining2
Ensceneringstraining Haaglanden 5
Start het jaar op 9 Januari met een Ensceneringstraining! 2

CREATING A REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een realistische omgeving is essentieel voor een goede oefening. Uw hulpverleners worden sneller en beter vakbekwaam. Maar hoe zorgt u voor een realistische oefening? FireWare helpt daarbij. Bijvoorbeeld met een uitgebreide training of een bondig advies, maar u kunt ook de gehele bouw van een oefencentrum uitbesteden. FireWare realiseert al meer dan 11 jaar opleidingscentra in allerlei vormen en maten. FireWare stelt zich het liefst op als uw partner. Samen met u wordt uw bestaande situatie omgebouwd tot een trainingsfaciliteit die u past als een maatpak. Uw eigen inbreng is zo groot als u zelf wenst.

Hiernaast staat in een zeven-stappenplan onze manier van werken toegelicht.

ADVIES VOOR REALISTISCHE OEFENRUIMTES

FireWare heeft jarenlange ervaring met diverse leveranciers van oefenmaterialen en oefencentra. Daarom kunt u bij FireWare ook terecht voor advies bij het kiezen van producten en de installatie die het beste bij u past, hoe groot of hoe klein de ruimte ook is. Bij het advies staan uw wensen uiteraard centraal en wordt rekening gehouden met het beschikbare budget.

FireWare helpt u met:

  • het bepalen van de oefendoelen.
  • de indeling van de ruimte.
  • het kiezen van de juiste effecten (geur, vlammen, rook, geluid, etc.).
  • de wijze van aansturing.
  • de gewenste uitstraling/afwerkingsniveau.
  • kleine aanpassingen die uw installatie geschikt maken voor meerdere doeleinden.

VRIJBLIJVEND BRAINSTORMEN

Benieuwd naar wat FireWare voor uw project kan betekenen? Kom dan eens langs om vrijblijvend te brainstormen! Maak altijd wel eerst even een afspraak om te zorgen dat de juiste mensen aanwezig zijn en alle tijd hebben voor u. De brainstormruimte in Wieringerwerf is van alle luxe voorzien: een digitaal schoolbord, een groot touchscreen, een whiteboard wall van ruim 15 m2, wifi, comfortabele stoelen en uiteraard een warm of koud drankje. In deze ruimte is al menig succesvol project gestart!

Informatie aanvragen

INSPIRATIE

Wilt u weten wat voor projecten FireWare al gerealiseerd heeft? Bekijk dan eens het inspiratie portfolio!

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.