CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ontwerp

drenthe-1

Creating realistic training environments

Bij FireWare creëren we realistische trainingsomgevingen. De middelen die we daarvoor gebruiken zijn zeer divers, maar ze hebben allen gemeen dat ze realistisch, herkenbaar en interactief zijn. Op die manier blijft de boodschap die onze klanten willen overbrengen beter hangen en helpen we bij het realiseren van het gestelde trainingsdoel.

De producten die we verkopen en verhuren vormen de basis. Door gebruik te maken van de juiste materialen is het mogelijk een realistische simulatie neer te zetten. FireWare stelt zich daarbij het liefst op als jullie partner. Samen komen we door middel van co-creatie tot een oplossing die perfect past. Jullie eigen inbreng is daarbij zo groot als jullie zelf willen. FireWare helpt graag met:

  • Het bepalen van de oefendoelen;
  • Het kiezen van het juiste middel (mobiel of vast oefencentrum, escape room, simulatie, interactieve roadshow etc.);
  • Het kiezen van de juiste effecten (vlammen, rook, geluidseffecten etc.);
  • De wijze van aansturing;
  • De gewenste uitstraling;
  • Kleine aanpassingen die de installatie geschikt maken voor meerdere doeleinden.

Vrijblijvend brainstormen

Benieuwd naar wat FireWare voor jullie project kan betekenen? Kom dan eens langs om vrijblijvend te brainstormen! Maak wel altijd eerst even een afspraak om te zorgen dat de juiste mensen aanwezig zijn en we alle tijd voor jullie hebben. We hebben in Wieringerwerf een speciale brainstormruimte, omdat elk succesvol project volgens ons begint met goede ideeën en een plan van aanpak. Wil je meer weten over de stappen die we na de brainstorm zetten op weg naar het gewenste eindresultaat? Hieronder bij projectaanpak lees je er alles over.

Daarnaast biedt FireWare de mogelijkheid tot Lego® Serious Play® voor conceptontwikkeling. Hierbij gebruiken we Lego® als middel om antwoorden op vragen te geven, oplossingen voor uitdagingen te vinden en elkaar beter te leren kennen. Meer weten over Lego® Serious Play®? Hieronder lees je er alles over.

Op onze website vind je een schat aan informatie over onze producten en projecten. Toch loont het om deze oefenoplossingen van dichtbij te ervaren. In ons testcenter inspireren we je daarom graag met een demonstratie van onze producten.

Projectaanpak

Lego® Serious Play®

Contentcreatie

In de afgelopen jaren mocht FireWare regelmatig een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van verschillende oefencentra in binnen- en buitenland. Van totaal conceptontwerp tot belevenisontwerp en van de integratie van leer- en lesdoelen tot toekomstbestendigheidsstudies. Om dit proces nog beter te faciliteren, hebben we ons eigen CreaLab ingericht. Deze ruimte is onder andere voorzien van een 3D-printer, groot formaat plotter, snijplotter, CNC-bank, lasercutter, laser-graveermachine en tal van andere tools. Wat we daarmee kunnen betekenen voor jouw (ontwerp-)project, dat lees je hieronder.

Daarnaast is onze FireWare studio decor voor het organiseren van onder meer (live) webinars en ledenvergaderingen en voor het opnemen van content voor leerfilms en E-learning. Ben je benieuwd wat de FireWare studio zo bijzonder maakt? Klik dan op het blok hieronder voor alle informatie die je zoekt.

FireWare CreaLab

FireWare Studio

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent