Maatschappij en duurzaamheid

FireWare heeft zich in 2015 voor een periode van 5 jaar verbonden als "gold partner"  aan de stichting Brandweer zonder Grenzen. Deze organisatie heeft als doel brandweermateriaal en -materieel in Nederland in te zamelen en beschikbaar te stellen in delen van de wereld waar brandweerorganisaties het aanzienlijk minder goed hebben. FireWare ondersteunt stichting Brandweer zonder Grenzen financieel, met oefenmaterialen en ensceneringstrainingen voor hun instructeurs.

U kunt ook helpen!

FireWare heeft een uniek inzamelproject voor oude oefenmaterialen. Oefenmaterialen die in Nederland niet meer gebruikt worden, kunnen vaak nog ingezet worden in andere landen.

U kunt uw oude oefenmateriaal inleveren bij FireWare. Goed functionerende oefenmaterialen worden nagekeken en opgeslagen bij FireWare. Deze materialen zijn vervolgens op afroep beschikbaar voor Brandweer zonder Grenzen voor de diverse projecten. Zo voorkomen we een opslagprobleem bij Brandweer zonder Grenzen.

Oefenmaterialen die niet meer te gebruiken zijn, worden uit elkaar gehaald en gerecycled. De metalen worden verkocht en de opbrengst komt 100% ten goede van stichting Brandweer zonder Grenzen. De kosten voor het afvoeren van de overige afvalstromen is voor rekening van FireWare.

Heeft u oude oefenmaterialen beschikbaar ? Neem dan contact op met Info@FireWare.nl . Nieuwsgierig naar Brandweer zonder Grenzen?

Marinebrandweer plaatst haakarmbak bij FireWare voor Brandweer Zonder Grenzen 1
Marinebrandweer plaatst haakarmbak bij FireWare voor Brandweer Zonder Grenzen