Maatschappij en duurzaamheid

FireWare heeft zich in 2015 voor een periode van 5 jaar verbonden als "gold partner"  aan de stichting Brandweer zonder Grenzen. Deze organisatie heeft als doel brandweermateriaal en -materieel in Nederland in te zamelen en beschikbaar te stellen in delen van de wereld waar brandweerorganisaties het aanzienlijk minder goed hebben. FireWare ondersteunt stichting Brandweer zonder Grenzen financieel, met oefenmaterialen en ensceneringstrainingen voor hun instructeurs.

U kunt ook helpen!

FireWare heeft een uniek inzamelproject voor oude oefenmaterialen. Oefenmaterialen die in Nederland niet meer gebruikt worden, kunnen vaak nog ingezet worden in andere landen.

U kunt uw oude oefenmateriaal inleveren bij FireWare. Goed functionerende oefenmaterialen worden nagekeken en opgeslagen bij FireWare. Deze materialen zijn vervolgens op afroep beschikbaar voor Brandweer zonder Grenzen voor de diverse projecten. Zo voorkomen we een opslagprobleem bij Brandweer zonder Grenzen.

Oefenmaterialen die niet meer te gebruiken zijn, worden uit elkaar gehaald en gerecycled. De metalen worden verkocht en de opbrengst komt 100% ten goede van stichting Brandweer zonder Grenzen. De kosten voor het afvoeren van de overige afvalstromen is voor rekening van FireWare.

Heeft u oude oefenmaterialen beschikbaar ? Neem dan contact op met Info@FireWare.nl . Nieuwsgierig naar Brandweer zonder Grenzen?

Marinebrandweer plaatst haakarmbak bij FireWare voor Brandweer Zonder Grenzen 1
Marinebrandweer plaatst haakarmbak bij FireWare voor Brandweer Zonder Grenzen

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.