CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Verhuur

Oefenmateriaal huren

Voor een grootschalige, jaarlijkse en/of eenmalige oefening bieden we de mogelijkheid van het huren van oefenmaterialen. Met de grootste gespecialiseerde verhuurvloot van oefenmaterialen in Europa is er altijd een product dat past bij jouw ensceneringsuitdaging. De materialen worden verstuurd in stevige kisten. Eventueel staat ons ervaren team van simulatiespecialisten voor jullie klaar om te adviseren over de juiste combinatie en inzet van de producten.

Benieuwd voor welke oefenprojecten we een beroep hebben gedaan op onze verhuurvloot? Neem dan vooral eens een kijkje in ons portfolio!

 

Oefenmateriaal kopen

FireWare verkoopt een breed scala aan producten voor het realistisch in scène zetten van oefenscenario’s in de hulpverleningsbranche. Als je vaker realistische oefenomgevingen inzet voor het trainen van bijvoorbeeld hulpdiensten of BHV’ers is het aan te raden producten aan te schaffen die daarbij kunnen helpen. Naast een uitgebreid pakket oefenmaterialen beschikt FireWare ook over de kennis om je te adviseren bij de inzet daarvan. Wil je onze oefenoplossingen van dichtbij ervaren? We vinden het erg leuk om je te inspireren in ons testcenter, maar komen ook graag naar je toe!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent