CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Testcenter

Hobrand Rotterdam

Wees welkom!

Wees van harte welkom in ons testcenter in Wieringerwerf. Maak wel vooraf even een afspraak, zodat we er voor kunnen zorgen dat de juiste persoon voor jou beschikbaar is. FireWare is gevestigd op een bedrijventerrein vlakbij de A7. Onze showroom is goed bereikbaar per auto. Kies je liever voor het openbaar vervoer? We halen je graag op van station Hoorn of Schagen!

Raak geïnspireerd

Op onze website vind je een schat aan informatie over onze producten en projecten. Toch loont het om deze oefenoplossingen van dichtbij te ervaren. In ons testcenter inspireren we je daarom graag met een grote greep uit ons assortiment. Zie met eigen ogen hoeveel rook onze rookmachines geven of ervaar hoe zwaar de sleeppoppen zijn. Doorloop de beleving van de Interactive Incident Trainer of laat ons de Mini PPV Trainer aan jou demonstreren. We laten graag zien wat het effect is van een goede enscenering. Zo krijg je een goed beeld hoe de zintuigen van cursisten het beste te prikkelen. Een bezoek aan onze showroom is daarom zeker de moeite waard!

Testen op locatie

Zou je graag geïnspireerd willen raken door onze producten, maar is het voor jou lastig om onze testruimte te bezoeken? We komen ook graag naar jou toe! Voor een demonstratie van alles wat met blussen te maken heeft, adviseren we wel om bij FireWare langs te komen. In onze speciaal ontworpen ruimte kunnen we namelijk binnenshuis water en echt vuur gebruiken.

Maak nu een afspraak

Mogen we jou enthousiasmeren met onze oefenoplossingen? Hartstikke leuk! Maak nu een afspraak om langs te komen in ons testcenter of neem contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden van een afspraak op locatie.

Adres

De Stek 5
1771 SP Wieringerwerf
Nederland
+31(0)88 252 60 00
info@FireWare.nl

KVK: 528.27.682
BTW-Nr: NL-8506.16.621.B01

Route

Neem contact met ons op

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent