CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Portfolio

Interactieve Roadshows

De tijd dat de brandweer op een zeepkist op het dorpsplein kon gaan staan om voorlichting te geven, is écht voorbij. Om in de huidige tijd het publiek te bereiken met een veiligheidsboodschap is meer nodig!

FireWare heeft veel ervaring met het ontwikkelen van interactieve roadshows: voertuigen, containers, aanhangwagens, pop-up stores en serious games voor voorlichtingsdoeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brandveilig Leven-projecten of installaties voor het werven van (brandweer)vrijwilligers. Bij al onze installaties staat gebruiksgemak voorop, waarbij we zorgen voor een korte opbouwtijd en robuuste uitvoering. Maar we gaan nog een stap verder. Met behulp van onze technologie kunnen we data verzamelen over het kennisniveau van de bezoeker. Zo helpen we brandweerkorpsen nog effectiever voorlichting te geven.

Het vinden van aansluiting bij de beoogde doelgroep(en) is cruciaal bij het overbrengen van een veiligheidsboodschap. Wij zorgen ervoor dat bezoekers, met een lach op het gezicht, veel waardevolle informatie tot zich nemen. Zo helpen we bijdragen aan minder branden, minder schade en minder slachtoffers!

Bekijk hieronder een aantal recente voorbeelden. Wil je zelf op een interactieve manier een boodschap overbrengen?  Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent