CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Pop-up store Brandweer Zeeland

Hoe bereik je burgers in Zeeland om voorlichting te geven over brand veilig leven (BVL)? Met een pop-up store! De veiligheidsregio speelde al langer met dit idee en vroeg FireWare om mee te denken.

Na een intensieve brainstorm- en ontwerp periode is de pop-up store af. Met een set van makkelijk te transporteren opvouwbare wanden kunnen leegstaande winkelpanden in korte tijd omgetoverd worden tot een aantrekkelijke Brandveilig leven beleving. Hier kunnen mensen zich uitgebreid in een ongedwongen sfeer laten voorlichten over brandveiligheid in huis.

Praktisch ontwerp

De set is zo vormgegeven dat partnerorganisaties, zoals politie en GGD ook makkelijk aan kunnen haken om de zelfredzaamheidsboodschap verder uit te dragen. Met een set van 24 verlichte wanden van 2,5 x 3,0 meter kunnen een 6-tal thema ruimtes gemaakt worden. In deze ruimtes kunnen de gepassioneerde brandweermensen in een passend decor voorlichting geven. Uiteraard ondersteund door mooie effecten, zoals een keuken met een vlam in de pan waar mensen het effect kunnen zien van water in vet, tot een brandende kliko en alles wat daar tussen zit!

Daarnaast zijn er een 8-tal universele wanden om voorlichtingsruimtes mee te maken. Of bijvoorbeeld een leegstaand pand mee te thematiseren. Een mooie complete set dus voor Veiligheidsregio die in zijn geheel of in delen kan worden ingezet in leegstaande panden, bij festivals, braderieën of andere evenementen.

Ondersteunend

Wij kijken in elk geval terug op een mooi, uitdagend traject met een fantastisch resultaat. Wij gaan er dan ook van uit dat deze pop-up store Veiligheidsregio Zeeland gaat helpen bij die belangrijke missie: minder branden, minder slachtoffers, minder schade!

Wilt u ook een mooie oplossing voor uw BVL-project? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de video

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent