CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare in veiligheidseditie “De Regisseur” van KWK

22 september 2020

Na het succes van de eerste uitgave (10 jaar KWK!), heeft KWK Huisvestingsregisseurs een tweede editie van “De Regisseur” samengesteld en gepubliceerd. Het magazine biedt een kijkje in de keuken van een omvangrijk domein binnen de organisatie; het veiligheidsdomein. We vinden het natuurlijk hartstikke leuk dat in deze glossy ook aandacht is besteed aan de samenwerking tussen FireWare en KWK!

In de eerste editie van “De Regisseur” kwam de samenwerking tussen KWK en FireWare al aan bod. Toen werd door Anke Neecke van KWK gereflecteerd op de uitkomsten van een aantal creatieve workshops die in samenwerking met FireWare werden begeleid. Voor deze tweede uitgave werd er van stoel gewisseld en werd het gesprek aangegaan met Sef Hendrickx van FireWare. Dat interview willen we je zeker niet onthouden!

In gesprek met Sef Hendrickx van FireWare

Het interview met Sef geeft de lezer voornamelijk inzicht in de grote kracht van de samenwerking tussen FireWare en KWK. Omdat FireWare zich 180 graden aan de andere kant van KWK bevindt, kunnen beide partijen zich volledig richten op hun eigen vakgebied. Het werk gebeurt efficiënt en daar waar overlap is, kan er worden vertrouwd op een goede synergie. Samen wordt er toegewerkt naar een complex gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van een oefenfaciliteit!

Voor het gehele interview klik je op de volgende link: In gesprek met Sef Hendrickx.

Ontwerp voor een nieuw oefencentrum

Naast het gesprek met Sef, is er een leuk en interessant artikel over het ontwerp van nieuwe oefencentra opgenomen in “De Regisseur”. Er wordt inzicht gegeven in het intensieve proces voorafgaand aan de realisatie van een trainingscentrum. Ook dit artikel delen we graag met je.

Voor het artikel klik je op de volgende link: Ontwerp voor een nieuw oefencentrum.

De Regisseur

Voor de volledige uitgave van “De Regisseur”, klik hier: Glossy KWK Veiligheid downloaden.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent