CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Team

Sef

Met meer dan 18 jaar ervaring in ensceneringstechniek is Sef als geen ander in staat creatieve oplossingen te verzinnen voor de meest uiteenlopende simulatievraagstukken.

Vanuit zijn theatertechnische achtergrond maakt Sef deel uit van het ontwerpteam binnen FireWare. Daarnaast houdt hij zich volop bezig met product- en cursusontwikkeling. Geen uitdaging is hem dan ook te gek! Sef is één van de oprichters van FireWare.

Neem gerust contact met Sef op via sef@fireware.nl.
Sef

Merijn

Met zijn technisch hart, ervaring als brandweerman én als theatertechnicus is Merijn dé adviseur voor oefenoplossingen. Hij kent de technische kant en inzetbaarheid van elk product. Wil je een demo of een gesprek over verhuur of aanschaf? Neem dan contact op met Merijn! Hij kan echt helpen met het maken van de juiste keuzes.

Je kunt Merijn het beste bereiken via merijn@fireware.nl.
Merijn

Linda

Linda is als geen ander in staat “dingen” gedaan te krijgen. Hoe complexer de puzzel, hoe beter ze in haar element is. Ze zorgt ervoor dat alle teamleden in de zelfde richting bewegen. Zo zorgt ze ervoor dat projecten groot en klein op de rails blijven!

Neem gerust contact met Linda op via Linda@fireware.nl.
Linda

Willem

Een technicus in hart en nieren. Dat is Willem. Onderhouden, repareren en assembleren: het maakt allemaal niet uit. Willem doet het netjes en met aandacht. Zo krijgt elk apparaat van iedere klant de beste zorg!

Neem gerust contact met Willem op via willem@fireware.nl.
Willem

Stefan

Stefan houdt van ensceneren, theater en techniek. Met deze kennis helpt hij scenario's goed uit de verf te laten komen. En is een oefenmiddel defect? Dan repareert hij het! Maar het liefste onderhoudt hij de materialen zo dat je er altijd op kunt vertrouwen.

Neem gerust contact met Stefan op via stefan@fireware.nl.
Stefan

Joyce

Als dochter van twee hulpverleners, weet Joyce al van jongs af aan in welk werkveld ze van betekenis wil zijn. En dat is gelukt! De kennis die ze tijdens haar opleiding Game Design heeft opgedaan, zet ze nu in om hulpverleners beter voor te bereiden op de momenten dat het er echt toe doet.

Joyce kan een brug slaan tussen programmeertaal en visueel ontwerp en zorgt er zo voor dat onze oefeninstallaties niet alleen werken, maar dat het er ook nog eens goed uitziet. Die oefeninstallaties worden gebruikt om de hulpverleners van nu en de toekomst op te leiden!

Neem gerust contact met Joyce op via joyce@fireware.nl.
Joyce

Tony

Tony weet als geen ander creativiteit en techniek te koppelen. De programmatuur in menig FireWare installatie komt van zijn hand. Hij gaat net zo lang door tot dat een installatie of product robuust is. Hij verliest de gebruiker daarbij niet uit het oog!

Neem gerust contact met Tony op via tony@fireware.nl.
Tony

Jacqueline

Jacqueline is meestal op kantoor te vinden. De kans is dan ook groot dat je haar te spreken krijgt. Met haar "denken in oplossingen"-mentaliteit zorgt ze ervoor dat alle afspraken netjes nagekomen worden.

Jacqueline heeft meer dan 18 jaar ervaring met ensceneringsmiddelen. Ze helpt daarom graag mee met het vinden van een passende oplossing! Jacqueline is één van de oprichters van FireWare.

Neem gerust contact met Jacqueline op via jacqueline@fireware.nl.
Jacqueline

Walter

Met ruim 35 jaar ervaring in de licht- en geluidsector, kent Walter als geen ander het klappen van de zweep in ons werkgebied. Met zijn kennis van inkoopprocessen kunnen we ervoor blijven zorgen dat hulpverleners vakbekwaam kunnen worden en blijven met de mooiste oefenmaterialen!

Neem gerust contact met Walter op via walter@fireware.nl.
Walter

Avalon

In een berg chaos de orde scheppen is helemaal het ding van Avalon. Deze duizendpoot is multifunctioneel en doet daarom vaak honderd dingen tegelijk. Ze is vooral bezig bij de sales, dus je zal haar vast wel een keer aan de telefoon krijgen, of spreken via de mail. Daarnaast pikt ze ook aardig wat graantjes mee bij de marketing en houdt ze van gezelligheid en een goede sfeer.

Neem gerust contact op met Avalon via avalon@fireware.nl.
Avalon

David

David is onze “berenverjager”. Hij denkt probleemoplossend en ziet erop toe dat ons technische team zo min mogelijk in de weg staat om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Daardoor kunnen hulpverleners vertrouwen op goed werkend oefenmateriaal, dat wordt geleverd wanneer zij het nodig hebben. En daar plukken zij echt de vruchten van!

Neem gerust contact met David op via david@fireware.nl.
David

Melvin

Zorgen dat alle machines en apparaten die uit de werkplaats komen optimaal werken en er perfect uit zien; dat is waar Melvin voor gaat! Met twee rechterhanden, een passie voor brandweer én techniek zorgt hij ervoor dat hulpverleners kunnen oefenen met perfecte materialen!

Neem gerust contact op met Melvin via melvin@fireware.nl.
Melvin

Sharon

Een blanco canvas: daar wordt Sharon het gelukkigst van! Vanuit het niets karakters en objecten ontwerpen die vervolgens tot leven komen. Zo heeft Sharon al menig opdrachtgever positief verrast met een prachtig personage!

Neem gerust contact met Sharon op via sharon@fireware.nl.
Sharon

Melissa

Melissa is creatief en maakt graag gave content. Met haar achtergrond als fotograaf, videograaf en vormgever weet zij hoe zij onze oefenmaterialen en projecten duidelijk in beeld kan brengen. Als teamleider van het Designteam zet Melissa zich samen met haar team in voor het ontwikkelen van indrukwekkende producten en projecten. Zo kunnen hulpverleners op een realistische, leuke en educatieve manier hun vakbekwaamheid verbeteren en behouden!

Neem gerust contact met Melissa op via melissa@fireware.nl.
Melissa

Jon

Als trainer en adviseur binnen FireWare heeft Jon al veel hulpverleners de fijne kneepjes van het ensceneren bijgebracht. Op het moment dat u een ensceneringscursus volgt is de kans groot dat u Jon tegenkomt. Zijn kennis, passie en kunde waren al een inspiratiebron voor menig cursist!

Neem gerust contact met Jon op via info@fireware.nl.
Jon

Liliane

Mensen iets nieuws leren. Dat drijft Liliane elke dag opnieuw. Met haar onderwijskundige achtergrond is ze een waardevolle aanvulling in diverse projectteams binnen FireWare. Zo helpt ze installaties en producten mee te realiseren die echt een verschil maken in de veiligheidsbranche!

Neem gerust contact met Liliane op via liliane@fireware.nl.
Liliane

Christian

Christian heeft meer dan 20 jaar ervaring in theatertechniek en is in zijn vrije tijd actief bij een brandweerorganisatie. Dé juiste combinatie voor iemand die bezig is met het creëren van realistische oefenomgevingen. Zijn kennis van beide werelden, de theater en hulpverleningswereld, wordt ingezet bij de realisatie van oefenvoorzieningen, verhuurprojecten en trainingen. Geen simulatie-uitdaging is Christian te gek!

Neem gerust contact met Christian op via christian@fireware.nl.
Christian

Clara

Met haar achtergrond als schipper weet Clara wel hoe je iets van A naar B brengt. Dit is precies waar zij zich ook hard voor maakt bij FireWare: Clara zorgt er voor dat onze logistieke processen in goede banen worden geleid. Ook maakt Clara onderdeel uit van onze technische dienst, menig oefenmateriaal wordt door haar geassembleerd!

Neem gerust contact met Clara op via info@fireware.nl.
Clara

Virgil

Binnen de Technische Dienst van FireWare fungeert Virgil als de poets voor de werkschoenen. Hij verwijdert struikelblokken voor collega’s en slaat een brug tussen de eigen en andere afdelingen. Maar, Virgil steekt zelf graag ook de handen uit de mouwen. Onderhouden, repareren, assembleren: door zijn brandweerachtergrond en passie voor techniek kun je hem daar wel op vertrouwen!

Neem gerust contact met Virgil op via virgil@fireware.nl.
Virgil

Jacob

Met zijn achtergrond als vliegverkeersleider bij defensie, weet Jacob als geen ander het overzicht te houden binnen onze Technische Dienst. Daarnaast is hij een echte aanpakker met twee rechterhanden. Heb je een technische vraag? Laat die maar aan Jacob over, geen moeite is hem te veel!

Neem gerust contact met Jacob op via jacob@fireware.nl.
Jacob

Frans

Met zijn achtergrond in communicatie en multimedia design is Frans de ideale ontwerpduizendpoot bij FireWare. Van simulator tot animatie, van filmbewerking tot illustratie: Frans zorgt ervoor dat een mooi concept wordt omgezet in bruikbare content. En hij gaat net zo lang door totdat hij zelf ook tevreden is. Een mooie eigenschap voor een ontwerper!

Neem gerust contact met Frans op via frans@fireware.nl.
Frans

Paul

Paul is een echte bruggenbouwer. Hij zorgt ervoor dat software, vormgeving en bedieningsgemak samenkomen. Paul heeft al ruim 10 jaar ervaring met het programmeren van FireWare simulatoren. Met zijn interfaces kan een instructeur het meeste uit de installatie én cursisten halen!

Neem gerust contact met Paul op via paul@fireware.nl.
Paul

Jij?

Denk je bij je zelf: "Binnen dit team zie ik mijzelf ook wel werken!" kijk dan eens bij werken bij FireWare. Hier is meer informatie te vinden over de carrièrekansen en stageplekken binnen FireWare.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@fireware.nl.
Jij?

In memoriam

Henny

Djoek

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent