CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

In memoriam: Henny

20 april 2020

In de ochtend van 20 april bereikte ons het trieste nieuws dat Henny Aartsen niet meer bij ons is. Na een kort ziekbed is hij vannacht op 73 jarige leeftijd overleden. We leven enorm met Anke, zijn familie en vrienden mee. Maar ook met z’n onafscheidelijke maatje Siep en de katten Becky en Berend.

Wat zullen we hem missen. Henny... de stabiele factor bij FireWare. Elke woensdag kwam hij aanrijden. De klusjes doen die op dat moment nodig zijn. Tussen de middag Siep en Djoek uitlaten. En met zijn rust en relativeringsvermogen balans brengen binnen de soms hectische Technische Dienst. Was hij een dagje extra nodig, dan kwam ie ook. En kwam het even niet uit, dan kregen we dat ook te horen. Die eerlijkheid zorgde ervoor dat je altijd bij Henny terecht kon.

Henny werkte 9 jaar bij FireWare. Hij is nog van de “Velserbroek” tijd. Hij heeft bij onze internationale dealers een onuitwisbare indruk achtergelaten als de “topkok” tijdens de Interschutz in 2015. Elke dag zorgde hij voor spectaculaire maaltijden, het liefste bereid op de BBQ in “kamp FireWare”. Iedereen keek uit naar zijn maaltijden bij de aankomende Interschutz.

Zoveel beurzen en evenementen, zoveel verhuurprojecten, zoveel oefeningen, zoveel simulatoren, zoveel effecten. Het is niet op te sommen waar Henny allemaal aan heeft meegewerkt. Hij vond het heerlijk om te sleutelen aan de kleinere, bijzondere effecten. Maar ook te helpen bij de hele grote projecten. Techniek was zijn passie.

Maar ook Henny’s bijdrage aan ons huidige pand is enorm geweest. Verbouwen, verhuizen en het bedrijf tegelijkertijd door laten draaien was pittig!

We zijn zo dankbaar dat we Henny in ons team hebben mogen hebben. We hadden hem zo graag nog wat langer om ons heen gehad. Henny was er als het goed ging met FireWare, maar hij was er ook als het minder ging. Henny was er gewoon altijd.

Lieve, lieve Henny: dankjewel. Dankjewel voor alles. Maar vooral voor de momenten dat je er was toen het écht even zwaar was. Zakelijk én privé. Dat heeft voor Jacqueline en mij het verschil gemaakt. Je was voor ons een échte vriend. We zullen je versie van de stratenmaker op zee show nooit vergeten.

Maar ook bedankt voor je inzet en hulp bij onze missie: jij hebt er met je technisch inzicht, passie en creativiteit écht voor helpen zorgen dat hulpverleners overal ter wereld vakbekwaam kunnen worden én blijven. Ook toen je eigenlijk al op de leeftijd was dat de meeste mensen stoppen met werken. Ook namens deze mensen: Bedankt!

We gaan je missen! En waar je nu ook bent: blijf je rattenstreken uit halen!

For this we go out dark nights, searching
for the dimmest stars,
for signs of unseen things.

Rebecca Elson

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent