CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Handen uit de mouwen bij het FireFest!

24 oktober 2019

Inspirerend samenwerken is een van de kernwaarden van FireWare. We streven naar duurzame relaties waarin we samen tot het beste resultaat komen. Dit geldt niet alleen in onze klantrelaties, maar ook voor de relatie tussen collega’s onderling. Daarom was het ontzettend leuk om samen, inclusief partners en kinderen, een volledig verzorgde barbecue workshop te volgen in onze eigen bedrijfstuin!

Tot op het laatste moment is de invulling van het FireFest een complete verrassing gehouden. Zodra de oude brandweerwagen van Kookers.nl het bedrijfsterrein op reed, begonnen meerdere collega’s echter spontaan te watertanden. Ruim twee jaar geleden organiseerde Kookers namelijk een geslaagde barbecue workshop ter ere van ons 14-jarig bestaan. Een aantal nieuwe gezichten rijker, gingen we de uitdaging graag opnieuw aan!

Het vuur de baas

Na een inleidend woordje van Merijn, die tijdens de vorige editie nog geïntroduceerd werd in ons team, mocht het mes in het vlees gestoken worden. Jong en oud, iedereen droeg zijn steentje bij. De bijdrage varieerde van het plukken van pulled pork uit een warme varkensprocureur, tot het uitbenen van een varkensbuik om hier saté van te bereiden. Tegelijkertijd werd de groente gesneden en werden heerlijke eigengemaakte sausen bereidt. De echte zoetekauwen konden hun geluk niet op met de presentatie van amuses en het dessert. Omdat er veel variatie was aangebracht in het programma, vormde de workshop wederom een uitdaging voor iedereen.

Aan tafel!

Lekker gemaakt door alle geuren die zich hadden verspreid, kon niemand wachten op het openen van het prachtige buffet. Het cliché over eten uit eigen keuken is zeker waar. Er werd overduidelijk genoten van al het lekkers dat was bereid. Met goed gevulde magen werd er nog veel gelachen en bleef het nog lang gezellig!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent