CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireWare helpt in Zele tijdens de RopaRun

12 juni 2017
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 2
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 3
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 4
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 6
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 7
Fireware-helpt-Zele-tijdens-de-RopaRun-8
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun 9
FireWare helpt Zele tijdens de RopaRun

Maar niet alleen de teams uit Zele krijgen een spetterende ontvangst: voor alle teams gaat het dak eraf!

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto is dan ook: “Voeg leven toe aan de dagen van hen wier dagen te kort zijn om te leven”.

Al 8 jaar mag FireWare helpen bij dit evenement. Dit jaar was het thema “schots en scheef”. De brandweer van Zele heeft een prachtig “scheef” Schots kasteel gebouwd. Daarnaast zijn er kleinere kastelen gerealiseerd met kinderspelen. Het dorpsplein is weer prachtig versierd en de mega grote DODO weer op zijn plek gezet. Al deze elementen moeten natuurlijk worden uitgelicht en voorzien worden van rook- en vuureffecten. Dat is iets wat FireWare goed kan.

Ook dit jaar kreeg het team van FireWare weer hulp bij het uitlichten: AukesJE-BHV en Profhire waren ook dit jaar weer van de partij om dit mooie doel te helpen ondersteunen.  De sfeer was ronduit geweldig: mensen verkleed in het thema, een DJ en uitstekend geregelde catering…. Alle ingrediënten voor een fantastische doortocht waren aanwezig!

Als FireWare hebben wij een enorm respect voor alle lopers en vrijwilligers van de RopaRun stichting. Maar ook voor alle vrijwilligers in Zele. Het is enorm inspirerend om zoveel mensen samen te zien werken aan dat zo ontzettend belangrijke doel. Daar onderdeel van mogen uitmaken en er een klein steentje aan te mogen bijdragen is een enorme eer.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent