CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Webinar realistisch ensceneren in tunnels

11 juli 2022

FireWare en het Kennisplatform Tunnelveiligheid hebben de handen ineen geslagen om kennis over het realistisch ensceneren in tunnels breder beschikbaar te maken. Op 6 juli organiseerde het KPT een webinar. FireWare mocht een lezing verzorgen over dit, naar onze mening, geweldige én belangrijke onderwerp!

In 25 minuten tijd worden een aantal van de belangrijkste aandachtspunten bij het ensceneren in tunnels behandeld. Tunnels zijn namelijk complex. De vaak lange afstanden, tunnelventilatie, de vele ketenpartners en de overlast die het afsluiten van een tunnel met zich meebrengen zijn maar een paar van de omstandigheden die een tunneloefening ingewikkeld kunnen maken. Hoe kan dan toch een incident zo realistisch mogelijk gesimuleerd worden én alle beoogde leer- en lesdoelen van de deelnemers behaald?

Ruim 80 belangstellenden uit binnen- en buitenland volgde dit webinar dat via deze link is terug te kijken. In dit webinar wordt verwezen naar het tunnel portfolio van FireWare. Hier is inspiratie te vinden voor tunnelsimulaties.

Meer informatie over de samenwerking tussen FireWare en het Kennisplatform Tunnelveiligheid is te vinden op de partnerpagina van FireWare.

Bekijk het webinar terug

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent