CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Webinar agenda

15 mei 2020

Op deze pagina vind je een overzicht van aankomende initiatieven van "vakbekwaam op afstand" door diverse veiligheidsorganisaties uit heel ons land. Mis je een bij jouw bekende webinar in dit overzicht? Tip ons via info@fireware.nl en draag zo een steentje bij aan vakbekwaam op afstand!

Benieuwd naar reeds gepubliceerde webinars, streams, E-learning en Elo’s? Bekijk dan de overzichtspagina webinars vakbekwaam.

3 juni 2020 20:00 | Energietransitie

Nieuwe energiebronnen en -dragers brengen vaak 'nieuwe' risico's met zich mee. Lector Nils Rosmuller neemt je mee in de actuele thema's en ontwikkelingen binnen de energietransitie. Ronald Mourik en Ruud Struijk maken het praktisch met handelingsperspectieven en voorbeelden van incidenten uit de regio. Stream mee via het Youtube kanaal van Brandweer Zuid-Holland Zuid.

Door: Brandweer Zuid-Holland Zuid

3 juni 2020 19:30 | Het verhaal van: ervaringen met Small Packs

In Twente zijn een aantal gebouwen uitgerust met een Hoge Druk blusleiding. De Small Pack wordt op het afnamepunt in het gebouw aangesloten. De Small Pack ligt hierdoor op enkele auto's die een dergelijk pand in hun verzorgingsgebied heeft. Kazerne Enschede heeft laten zien dat de Small Pack ook op andere manieren in te zetten is. Zij delen hun ervaringen hiermee graag online.

Door: Brandweer Twente

3 juni 2020 19:30 | Het nieuwe normaal

Vanaf 1 juni zijn ondersteunende werkzaamheden zoals oefenen, opleiden en keuren weer opgepakt. Belangrijk voor een organisatie als die van Veiligheidsregio Drenthe. Landelijk is er een richtlijn vastgesteld waarbinnen de genoemde werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Tijdens de webinar gaan wordt er hierover in gesprek gegaan.

Door: Veiligheidsregio Drenthe

15 juni 2020 19:30 | Elektrische voertuigen deel 1

Deze webinar heeft als centrale thema's het loskoppelen van voertuigen van laadpalen en sluiting in een accupakket na aanrijding. Stream mee via het Youtube kanaal van Brandweer Twente.

Door: Brandweer Twente

22 juni 2020 19:30 | Elektrische voertuigen deel 2

Deel 2 van deze webinar reeks door Brandweer Twente behandelt spanning op de carrosserie bij aanrijdingen. Stream mee via het Youtube kanaal van Brandweer Twente.

Door: Brandweer Twente

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent