CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Overzichtspagina webinars vakbekwaam

Webinars vakbekwaam

Veel hulpverlenende instanties hebben het nieuwe normaal omarmt en bieden webinars, streams, e-learning en ELO's aan om juist nu iets aan vakbekwaamheid te doen. Op deze pagina geven we een overzicht van initiatieven die met “vakbekwaam op afstand” te maken hebben. De initiatieven zijn op thema samengevoegd.

Agenda

Webinar agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van aankomende initiatieven van “vakbekwaam op afstand” door diverse veiligheidsorganisaties uit heel ons land. Mis je een bij jouw bekende webinar in dit overzicht? Tip ons via info@fireware.nl en draag

Publicaties

Een overzicht van reeds gepubliceerde webinars, streams, e-learning en ELO's per thema. Mis je een bij jouw bekende publicatie tussen de onderwerpen? Tip ons via info@fireware.nl en draag zo een steentje bij aan vakbekwaam op afstand!

Webinars brandbestrijding

Brandbestrijding behoort tot de vier kerntaken van de brandweer. Het bestrijden van branden brengt risico’s met zich mee, dat vraagt om de juiste vaardigheden. Op deze pagina vind je een overzicht van aan dit thema gerelateerde webinars. 

Webinars brandweermaterialen

Brandweerlieden hebben de beschikking over verschillende materialen voor incidentbestrijding. Op deze pagina vind je een overzicht van webinars over persoonlijke uitrusting en bepakking van de tankautospuit.

Webinars energietransitie

We staan aan de vooravond van een energietransitie. ​Wat is de energietransitie? En wat staat de brandweerorganisatie te wachten? Deze pagina geeft een overzicht van webinars met dit actuele

Webinars ensceneren

Door de coronacrisis is vakbekwaamheid verandert. Waar we voorheen de gezamenlijke oefenavond hadden, is dit nu lastig of niet mogelijk. Wat kunnen we nu, op

Webinars human factors

Human factors zijn een bekend thema bij moderne incidentbestrijding. Toch weten we niet altijd wat ermee bedoeld wordt. Deze pagina geeft een overzicht van webinars met dit onderliggende thema.

Webinars incidentbestrijding gevaarlijke stoffen

Het bestrijden van incidenten met gevaarlijke stoffen (IBGS) is één van de vier kerntaken van de brandweer. Bekijk onderstaande webinars

Webinars technische hulpverlening (THV)

In de onderstaande publicaties staat technische hulpverlening (THV) centraal, één van de vier kerntaken van de brandweer.

Webinars waterongevallen

In ons land gebeuren regelmatig ongelukken in en op het water. Daarom behoort beheersing tot de kerntaken van

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent