CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Wat doet het team van FireWare buiten de beurstijden van de Interschutz?

24 juni 2022

Dat FireWare op regelmatig op beurzen staat, dat weten veel van onze relaties. Maar wat doet het team nu buiten de beurstijden? En zeker bij een intensieve beurs zoals de Interschutz? Even een (letterlijk) kijkje in de keuken!

Mensen die regelmatig op beurzen staan weten het: het kan heel intensief zijn. Zeker meerdaagse beurzen. Om het volledige beursteam de gehele beursperiode goed te huisvesten zijn er ongeveer 130 overnachtingen inclusief bijbehorende maaltijden nodig. Zeker met de hoteltarieven in de beursperiodes een enorme kostenpost. En laten we heel eerlijk zijn, het moet toch uit de lengte of uit de breedte komen. FireWare zou FireWare niet zijn als we niet zouden nadenken over hoe dit slimmer, beter en goedkoper kan.

Kamp FireWare

Daarom is er kamp FireWare! FireWare heeft een gedeelte van een camping in de buurt van het beursgebouw afgehuurd. Met een eigen cateringtent en onze eigen koks Frans en Elke worden er elke dag gezonde maaltijden gekookt voor het hele team. Daarbij wordt er ook nog eens rekening gehouden met alle dieetwensen. In de comfortabele chalets op de camping komt iedereen aan zijn of haar nachtrust toe.

Na de beurs is er een meertje om te zwemmen, stoelen om te luieren en in de korte broek en de slippers even te ontspannen. Een drankje voor het slapen gaan dat hoort er natuurlijk ook allemaal bij. En we weten het stiekem allemaal, de echt goede gesprekken vinden plaats bij de afwas. En daar helpen we allemaal aan mee. Ook de internationale partners die in kamp FireWare verblijven!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent