CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Walter Jaegermann versterkt team FireWare!

02 november 2021

Vandaag was de eerste werkdag van onze nieuwe collega Walter Jaegermann. Met de komst van Walter kan FireWare onder meer een mooie stap maken in het professionaliseren van de inkoopprocessen. Zeker in deze tijd van schaarste aan componenten een belangrijke functie, want zo kunnen we er namelijk voor blijven zorgen dat hulpverleners vakbekwaam kunnen worden en blijven met de mooiste oefenmaterialen!

Met ruim 35 jaar ervaring in de licht- en geluidsector neemt Walter een heleboel kennis mee die we bij FireWare goed kunnen gebruiken. Leuk detail hierbij is dat Sef Hendrickx 21 jaar geleden nog stage heeft gelopen bij het bedrijf waar Walter toen werkte. Vanuit deze basis was een match dan ook snel gemaakt! Van harte welkom in ons team Walter! We gaan samen hele mooie dingen doen voor de vakbekwaamheid van hulpwerkers wereldwijd!

P.s. FireWare heeft nog veel meer mooie vacatures. Wil jij ook onderdeel zijn van een team waar je jezelf kan zijn én jouw kennis kan inzetten om hulpverleners beter te laten oefenen? Kijk dan eens op onze vacaturepagina: FireWare.nl/careers.

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent