CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Teambuilding 2018

27 juni 2018

Om te zorgen dat FireWare de kwaliteit biedt die jullie gewend zijn, werken wij voortdurend aan ons team. Uiteindelijk is het de nauwe samenwerking met elkaar die zorgt voor een gaaf eindproduct of supertof project!

Dit betekent dat de sfeer en omgang met elkaar centraal staat binnen FireWare. Om dit naar en hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat wij met het hele team nog meer inspiratie krijgen om gave dingen te ontwikkelen, hebben we vrijdag 1 juni met het hele team een dag besteed aan ontwikkeling, sport en spel.

LEGO® Serious Play®

We begonnen de dag met de workshop LEGO® Serious Play® . In deze workshop worden er centrale vragen gesteld waarvan ieder voor zich het antwoord uitwerkt door iets met Lego te bouwen. Dit is een waanzinnig goede manier om ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen inbreng heeft en hierover kan vertellen. Je ziet letterlijk in de bouwsels of men op 1 lijn zit of juist heel verschillend denkt over bepaalde punten.

Er is gekeken naar hoe het nu gaat met FireWare en hoe we er in de toekomst voor kunnen zorgen dat het nog beter gaat met FireWare. Naast dat de workshop hele goede inzichten heeft gegeven over elkaar en over FireWare was het vooral superleuk om te doen! Deze workshop is dan ook door het hele team zeer enthousiast ontvangen.

Camperduin

Na een uitgebreide lunch werd het tijd voor het middagprogramma. Aangezien wij zelf escaperooms en break-in-rooms ontwikkelen leek het de activiteitencommissie een goed idee om eens in de keuken te kijken van iemand anders. In dit geval betrof dit een break-in-room aan het strand van Camperduin (Noord-Holland). De teams werden ingedeeld en de strijd kon beginnen.

Na een middag vol breinbrekende opdrachten en de nodige dosis vermaak lukt het de eerste teams om binnen te komen, waar een heerlijke versnapering op ze lag te wachten. Nadat de eerste drankjes genuttigd waren, was het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Die meteen werd gevolgd door een heerlijke BBQ.

Wij hebben een supertoffe dag gehad en zitten met het gehele FireWare team voor je klaar.

FireWare is facilitator van LEGO® SERIOUS PLAY®. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent