CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneren is emotioneren

"Een handreiking over mentale veiligheid tijdens realistische oefeningen"

Ensceneren is emotioneren web

Digitale oefenavond

Tijdens een realistische oefening is er veel aandacht voor fysieke veiligheid. Het is namelijk van groot belang dat de cursist onbeschadigd zijn of haar oefening kan doorlopen. Maar hoe zit dit met de mentale veiligheid? Welke parameters zijn hierop van invloed? Waar moet je rekening mee houden? En hoe groot kan de mentale impact van een realistische oefening eigenlijk zijn?

Tijdens deze digitale oefenavond nemen trainers Jasper Weijling, Paul Weijling en Sef Hendrickx je mee in de wereld van realistisch ensceneren en mentale veiligheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en de daarbij behorende theorie worden handvaten geboden aan instructeurs en aan leidinggevenden om de mentale veiligheid tijdens een realistische oefening of enscenering te borgen.

Deze volledig interactieve training vindt online plaats in de eigen digitale lesomgeving van FireWare. De trainers werken vanuit een speciaal voor deze oefenavond ingerichte studio en de deelnemers kunnen vanuit huis deelnemen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de beschikking hebben over een webcam, microfoon en luidsprekers. Per sessie van 1,5 uur is er ruimte voor maximaal 16 deelnemers. Dit om iedereen ook de benodigde aandacht te kunnen geven. Er worden géén opnames gemaakt om een veilige leeromgeving te garanderen.

Wil je meer weten over de inhoud van de digitale oefenavond? Bereid je dan alvast voor door de whitepaper “Ensceneren is emotioneren: Een handreiking over mentale veiligheid tijdens realistische oefeningen” te lezen! Tijdens de sessie gaan we nóg verder de diepte in.

Overzicht

Maximum aantal deelnemers 16 personen
Vorm Digitaal - interactief
Live JA, er is niets van te voren opgenomen
Trainers Drie trainers, 1 technicus
COVID-19 Proof JA
Geschikt voor oefenavond JA
Opnames om training terug te kijken NEE
Tijdsduur 1,5 tot 2 uur
Investering €2.400,- excl. BTW


Welke avond zou jij graag willen inplannen? Dan nemen we jouw optie vrijblijvend mee in onze agenda!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent