CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneren is emotioneren

18 januari 2021

Tijdens de COVID-19 crisis hebben Paul en Jasper Weijling van Mentaal Bewust en Sef Hendrickx van FireWare geëxperimenteerd met het lesgeven op afstand vanuit de FireWare studio. Aan de koffietafel tijdens één van de pauzes kwam het gesprek op de verbanden tussen ensceneren en mentale bewustwording bij traumagevoelige beroepen. De conclusie was dat dit onderwerp in het werkveld nog niet de aandacht krijgt die het verdient. Daarom besloten de schrijvers hun kennis samen te voegen in een whitepaper.

Download de gratis whitepaper

In dit whitepaper wordt er een handreiking gedaan naar instructeurs van hulpdiensten over dit onderwerp. Bij het achterlaten van je gegevens ontvang je de download in je mail en ga je ermee akkoord dat we je mogen informeren via onze nieuwsbrief. We zullen je gegevens ook delen met Mentaal Bewust.

Whitepaper ensceneren is emotioneren

  Digitale oefenavond

  Wil je meer weten over dit thema? Jasper Weijling, Paul Weijling en Sef Hendrickx duiken in een interactieve training met jou nóg dieper in de wereld van realistisch ensceneren en mentale veiligheid! Schrijf jezelf (en je korps) in voor de online sessie via: Digitale Oefenavond.

  ONZE KERNWAARDEN

  Inspirerend

  Creatief

  Betrouwbaar

  Duurzaam

  Authentiek

  Excellent