CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Schoolreisje van basisschool de Zilvermeeuw

02 juli 2019

Vrijdag 14 juni vond een vrolijke invasie van 27 kinderen plaats bij FireWare. Ieder jaar organiseert basisschool de Zilvermeeuw een schoolreisje waarbij zowel ouders als omgeving worden betrokken. Dit jaar was het thema natuur en brandweer. Ontzettend leuk dat juf Vera ons daarom had benaderd om dit schoolreisje samen te verzorgen!

Kikker

De kleuters waren al een tijdje op school bezig met de verhaaltjes van Kikker. In onze kindvriendelijk gemaakte F.I.I.T. konden de kinderen dan ook niet op 1 scherm, maar op wel liefst 3 schermen de verhaaltjes van Kikker bekijken. Ook werden de kinderen geschminkt en was er een groot konijn waarmee ze op de foto konden in een kikkerlandschap. Maar FireWare zou FireWare niet zijn als er geen brandweer gerelateerde activiteiten op het programma zouden staan!

Natuur en brandweer

Het thema natuur en brandweer was ons op het lijf geschreven. Zo konden de kinderen een echte brand blussen op onze Vesta. Dit ging natuurlijk onder begeleiding van een echte brandweerman; onze productspecialist Merijn. Daarnaast konden de kinderen hun lievelingsknuffel uit de boom redden en als klap op de vuurpijl mochten de kinderen na een heerlijke lunch een rondje mee op de brandweerwagen (met sirene!).

Niet alleen de kinderen hebben een heerlijke dag gehad, maar ook wijzelf hebben genoten! Dat ons kantoor eens in de zoveel tijd ook best een speeltuin kan zijn, is met dit schoolreisje weer bewezen.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent