CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Proost! Mentaalbewust verrast FireWare met bierpakket

07 juli 2021

Bij FireWare hebben we het genoegen om met veel eigenzinnige, leuke, creatieve en inspirerende mensen en organisaties samen te werken. Eén van deze fantastische samenwerkingen is die met Paul en Jasper Weyling van Mentaalbewust. Deze week werden we aangenaam door de broers verrast, toen onze koerier een bierpakket uit hun naam kwam afleveren. En dat verdient een toost!

Het eerste contact met Paul en Jasper dateert alweer van het begin van de coronatijd. Samen hebben we toen veel geëxperimenteerd met het lesgeven op afstand vanuit de FireWare studio. In één van de pauzes kwam het gesprek op de verbanden tussen ensceneren en mentale bewustwording bij traumagevoelige beroepen. Samen werd geconcludeerd dat dit onderwerp in het werkveld nog niet de aandacht kreeg die het verdient. We sloegen de handen ineen en besloten onze kennis samen te voegen in een gratis whitepaper.

Wat een onverwacht, origineel en vooral smakelijk cadeau, Paul en Jasper! Super bedankt en we proosten graag snel weer met jullie. Tot na de zomer! 🍻

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent