CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nieuwe inzichten verleend in Zwitserland op de Inhouse Exhibition van Gallus Hautle AG

16 september 2019

Afgelopen weekend opende onze Zwitserse distributeur Gallus Hautle AG op feestelijke wijze de deuren van haar nieuwe bedrijfspand in Wittenbach. Ons beursteam vertrok met een bus vol oefenmateriaal naar de Zwitserse gemeente aan de Bodensee.

Feestelijke opening

Gallus Hautle AG had kosten noch moeite gespaard om de opening feestelijk in te luiden. De plaatselijke brandweer bemande de grill en diverse muzikanten zorgden voor live muziek. Het open bedrijf was de gelegenheid bij uitstek om de toekomst van de hulpverleningsbranche te verkennen. Zo stonden diverse nieuwe hulpverleningsvoertuigen geparkeerd voor het pand en gaf het naaiatelier inzicht in het productieproces van brandweerkleding.

Nieuwe inzichten op een traditionele markt

Het inhuldigingsfeest werd bezocht door ondernemers en hulpverleners vanuit alle hoeken van het land. Bij onze beursstand kregen zij de kans om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trainingsbelevingen. Op het gebied van oefeningen in de hulpverleningsbranche is de Zwitserse markt traditioneler dan de Nederlandse. We zijn dan ook trots dat we een groot aantal bezoekers hebben kunnen inspireren met innovatieve oplossingen.

De meest in het oog springende oefenoplossing bleek opnieuw de F.I.I.T.. Maar ook de Nebula AR en het gebruik van verticale rook spraken tot de verbeelding. We verwachten de Zwitserse markt serieus te kunnen gaan beïnvloeden!

Nieuwe exportcatalogus

Afgelopen weekend hebben we tevens onze nieuwe Duitse exportcatalogus geïntroduceerd. Binnenkort zal deze product- en portfolio catalogus ook beschikbaar zijn in het Engels. Ben je benieuwd naar deze editie? Neem contact met ons op voor een gratis exemplaar!

Ogen op Frankrijk

Wij zijn het hele team van Gallus Hautle AG ontzettend dankbaar voor alle goede zorgen tijdens ons verblijf. Daardoor kijken we nu alweer met veel plezier uit naar de volgende geplande beurs. Van 18 tot en met 21 september staan we op het Congrès National des Sapeurs-Pompiers in Vannes, Frankrijk. We verwelkomen je hier graag om al je vragen te beantwoorden!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent