CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Molto bello! SoFraPa is onze dealer voor Italië

12 april 2019

Deze week hadden we het genoegen om Paolo Innocenti en Sara Pagliuca te mogen ontvangen in Nederland. Het bedrijf van Paolo, SoFraPa Healthcare, is sinds kort dealer voor FireWare oefenmaterialen in Italië. Het werd een ontzettend leuk bezoek met veel aanknopingspunten voor de toekomst!

SoFraPa Healthcare

We hebben veel bewondering voor SoFraPa. Het bedrijf heeft de laatste jaren hard en met veel passie aan de weg getimmerd. In Italië heeft de organisatie naam gemaakt als exclusieve en geautoriseerde distributeur van diverse topmerken in de hulpverleningsbranche. We zijn daarom erg trots op deze samenwerking!

Samenwerking

Wij zien de samenwerking met SoFraPa als een unieke kans om ervoor te zorgen dat ook Italiaanse hulpverleners zo realistisch mogelijk kunnen oefenen. Door het delen van kennis en inzichten over de markt hebben we een stevig fundament kunnen leggen voor een toekomst waarin hulpverleners nog vakbekwamer worden en blijven. Zo hebben Paolo en Sara een producttraining voor distributeurs  gevolgd, waardoor ze nu een realistische oefening in scène kunnen zetten. Deze kennis is essentieel om hun eigen klanten in de toekomst goed advies te geven over de inzet van FireWare oefenmaterialen.

Hulpgeroep

Op dag twee hebben we de laatste plooien van de samenwerking gladgestreken. We hebben afspraken gemaakt over de distributie en veel ideeën opgedaan over de aanpak op het gebied van marketing. Nu Paolo en Sara er toch waren, hebben we ze gevraagd om met ons de studio in te duiken om divers hulpgeroep in het Italiaans op te nemen. Het inzetten van geluidseffecten tijdens een oefening verhoogt namelijk de realistische beleving hiervan. Door middel van de geluidseffecten in het Italiaans spelen we in op de behoefte om levensecht te kunnen oefenen in Italië.

Vanwege het prachtige weer hebben we het geslaagde bezoek kleurrijk kunnen afsluiten. Bij een bloemenveld in de buurt zagen we kans om samen wat mooie foto’s te schieten. Ontzettend leuk om op deze manier wat van de Nederlandse pracht mee te kunnen geven.

Meer weten over SoFraPa?

We zien veel potentie in de samenwerking met SoFraPa en kijken uit naar de toekomst. Wil je meer weten over onze Italiaanse distributeur? Neem eens een kijkje op hun website!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent