CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ensceneren is emotioneren

Tijdens een realistische oefening is er veel aandacht voor fysieke veiligheid. Het is namelijk van groot belang dat de cursist onbeschadigd zijn of haar oefening kan doorlopen. Maar hoe zit dit met de mentale veiligheid? Welke parameters zijn hierop van invloed? Waar moet je rekening mee houden? En hoe groot kan de mentale impact van een realistische oefening eigenlijk zijn? PTSS is namelijk een niet te onderschatten parameter.

Deze lezing is een samenwerking tussen FireWare en Mentaal Bewust. De sprekers Jasper Weijling, Paul Weijling en Sef Hendrickx nemen je mee in de wereld van realistisch ensceneren en mentale veiligheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en de daarbij behorende theorie worden handvaten geboden aan instructeurs en aan leidinggevenden om de mentale veiligheid tijdens een realistische oefening of enscenering te borgen.

Wil je meer weten over de inhoud van deze lezing? Bereid je dan alvast voor door de whitepaper “Ensceneren is emotioneren: Een handreiking over mentale veiligheid tijdens realistische oefeningen” te lezen! Tijdens deze sessie gaan we nóg verder de diepte in.

FAQ | Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op de meest gestelde vragen!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent