CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Korte film “De Blauwe Maagd”, met mistbeleving door FireWare oefenmaterialen, vanaf nu gratis te kijken!

22 juli 2021

Filmproducent VANDEPUNT. bestaat 10 jaar! Om dat te vieren, hebben ze besloten om de korte film “De Blauwe Maagd” én de Behind The Scenes online te zetten. Als FireWare vinden we dat extra leuk, omdat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan de productie. Voor de eindscène van de korte drama zijn er FireWare rookmachines en rookslangen ingezet voor een realistische mistbeleving.

De Blauwe Maagd is een unieke, internationaal georiënteerde drama met een zwart-komisch randje. De korte film is geregisseerd door Tim Klok en geschreven door Joeri Pruys. Met in de hoofdrollen Pierre Bokma en Sytske van der Ster. Voor meer informatie over De Blauwe Maagd, kun je ons portfolio item bekijken.

Achter de schermen

Via producer Ewoud Bon ontvingen we het verzoek om een bijdrage te leveren aan de korte speelfilm. Er zijn drie Stratus rookmachines in combinatie met geperforeerde rookslangen ingezet om een realistisch mistbeeld te creëren in het Mont Ventoux gebergte. Het behind-the-scenes-team heeft de makers tijdens het hele proces gevolgd. Tijdens hun successen, maar ook toen het spannend werd. Voor de indrukwekkende eindscène met mistbeleving door FireWare oefenmaterialen, bekijk de behind-the-scene video vanaf 16:17. Op 20:15 zijn onze oefenmaterialen duidelijk in beeld!

Bekijk: The Blue Virgin (Short Film)

Bekijk: The Blue Virgin – Behind The Scenes

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent