CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Het coronavirus: ook bij FireWare materialen vertraagd en evenementen uitgesteld

10 maart 2020

De kranten staan er vol mee en het is hét gespreksonderwerp bij menig koffieautomaat: het Coronavirus, oftewel COVID-19. Ook FireWare heeft nu te maken met de gevolgen. En helaas hierdoor ook onze klanten.

Beurzen en evenementen gaan niet door of worden verplaatst

Helaas heeft de organisatie van het Nederlandse Reanimatieraad Congres moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan. Ook hadden we ons al enorm verheugd op de eRIC 2020 en de Intersec in Riyad. Maar ook deze beursorganisatoren hebben moeten besluiten dat het verstandiger is om deze beurzen uit te stellen. We houden er rekening mee dat in de aankomende weken veel meer beurzen en evenementen afgelast of uitgesteld worden. Erg jammer, want dit zijn de plekken waar we graag naar toe gaan om onze nieuwe oefenmaterialen te laten zien!

Showroom wel te bezoeken

Om er voor te zorgen dat relaties die dit wensen toch geïnspireerd kunnen worden op het gebied van vakbekwaam worden en blijven, hebben we er voor gezorgd dat onze showroom tip top in orde is. Iedereen is van harte welkom om de nieuwste simulatoren en oefenmaterialen te zien en te ervaren. Uiteraard houden we ons aan de adviezen van het RIVM.

Wilt u langs komen? Maak dan van te voren wel even een afspraak. Dan zorgen we ervoor dat iemand klaar staat om u op te vangen en rond te leiden.

Levertijden lopen op

Bij FireWare hebben we te maken met een supply-chain, of te wel een leveringsketen. We zijn voor het maken van onze oefenmaterialen en projecten afhankelijk van toeleveranciers. Sommige van onze componenten komen uit China. Andere componenten komen uit Europa, maar bevatten onderdelen uit het verre oosten. In de keten zien we dat er steeds meer leveringsproblemen zijn. Deze leveringsproblemen hebben invloed op de levertijd van de FireWare producten. We verwachten dat deze problemen voorlopig nog niet voorbij zullen zijn. We zijn continu in dialoog met onze keten-partners. We zien dat iedereen zijn of haar best doet. En daar zijn we dankbaar voor!

Voorraden worden verhoogd

Waar we kunnen zijn we de voorraden aan het verhogen. We weten immers niet hoe lang de corona-crisis nog gaat duren. We streven er naar om onze klanten niet te laten wachten op onze producten. Maar binnen de huidige situatie kunnen we dit helaas niet voor alle producten voorkomen. Wilt u graag weten of een product op voorraad is? Of dat misschien een alternatief product wel snel leverbaar is? Neem dan contact met ons op. We helpen graag!

Oefenmaterialen tijdelijk huren

Uiteraard doen we onze uiterste best om de gevolgen voor jouw organisatie te beperken. Daarom is onze verhuurvloot helemaal klaargestoomd voor een verwachte groei in aanvragen van verhuursets. Zo kunnen we capaciteitsproblemen die ontstaan door vertraagde leveringen opvangen.

Zending naar het buitenland

De buitengewone omstandigheden raken ook de bedrijfsvoering van onze transporteurs. We verwachten daarom vertraging van zendingen naar risicolanden. We volgen deze ontwikkelingen natuurlijk op de voet. Voor inhoudelijke vragen kun je bij ons terecht via info@fireware.nl.

Gezondheid boven alles

Buiten al het operationele ongemak is het goed om er bij stil te staan dat onze gezondheid een groot goed is. Niet alleen onze eigen gezondheid, maar ook de gezondheid van de mensen om ons heen. We volgen dan ook nauwlettend de berichtgeving en de adviezen van het RIVM .

Samen lossen we het op!

De situatie is verre van ideaal. Daar zijn we ons van bewust. Maar deze situatie ligt buiten onze invloedssfeer. Inspirerend samenwerken en creativiteit zijn twee van onze kernwaarden waar we in deze situatie op kunnen vertrouwen. Laten we vooral met elkaar in dialoog blijven en kijken hoe we samen mogelijke (leverings-) problemen zo goed mogelijk oplossen. Vragen? Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om te helpen waar we kunnen.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent