CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

FireFest 2021: terug van weggeweest en groter dan ooit tevoren!

22 oktober 2021

Er zijn van die dagen waar het FireWare team wekenlang naar uit kan kijken. En het FireFest behoort daar absoluut toe! Waar vorig jaar veel plannen in het water vielen door de coronacrisis, werd dit jaar alles uit de kast gehaald om dat helemaal recht te zetten. Wat hebben we weer genoten!

Dit jaar was dat de organisatie van het FireFest in handen van de nieuwe personeelsvereniging. Daardoor was de invulling van de dag tot het allerlaatste moment een grote verrassing voor vrijwel alle collega’s. Er werd aangevangen met een speech van Merijn. Daarin werd gereflecteerd op een bijzondere tijd, waarin toch veel mooie samenwerkingen tot stand zijn gekomen en waarin we als team nog hechter zijn geworden.

18 jaar FireWare

Ook stonden we stil bij het 18 jarig bestaan van FireWare. Een prachtige mijlpaal! Sef en Jacqueline werden volledig verrast met onze eigen “Werkgever van het jaar” trofee. Daarvan is beloofd dat ze een mooi plekje krijgt. Namens de personeelsvereniging was er nog een extra verrassing geregeld. In onze bedrijfsbus was namelijk een basketbalpaal verstopt, die wordt geschonken aan FireWare.

Na de woorden gingen we over op de ondertussen vertrouwde, maar toch verrassende, barbecueworkshop van Kookers. Tijdens het bereiden van het eten was er ook voldoende ruimte voor ander vermaak. Zo waren er diverse oudhollandse spellen verspreid door het magazijn en was er een groot springkasteel voor de allerkleinsten. Na onwijs heerlijk gegeten te hebben, sloten we het programma gezamenlijk af met een muzikale cijferquiz. Van 99 Luftballons, tot 15 miljoen mensen en Mambo No. 5, ze kwamen allemaal voorbij!

Dank jullie wel!

Het FireFest ter ere van ons 18 jarig bestaan had nooit in deze hoedanigheid plaats kunnen vinden zonder het vertrouwen van onze klanten en partners. Daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor. We kijken er naar uit om ook de komende 18 jaar met jullie samen te werken aan de vakbekwaamheid van hulpverleners!

Denk je; zo’n gaaf feest is ook echt wat voor mij? Kijk snel op onze vacaturepagina voor onze openstaande functies. Wie weet schuif jij volgend jaar ook aan!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent