CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Werken bij FireWare

Werken bij FireWare

'Wij stellen hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theatertechnische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven.'

Daar gaan we met het FireWare team voor. Met een diverse groep mensen, die dezelfde kernwaarden delen zetten we ons hiervoor elke dag in. En natuurlijk, FireWare is een commercieel bedrijf. Er moet ook geld verdiend worden. Maar niet ten koste van alles. We blijven trouw aan onze principes.

Nieuw talent

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Natuurlijk via onze vacatures. Maar als erkend leerbedrijf bieden we ook stageplaatsen voor verschillende opleidingen. Ook is er ruimte voor afstudeeropdrachten en afstudeeronderzoeken. Denk je dat je écht iets kan toevoegen aan het FireWare team? We zijn ook dol op open sollicitaties!

Natuurlijk is het prettig als je affiniteit met hulpverlening en/of de theater- en kunstensector hebt. Bij FireWare komen deze werelden samen. We werken internationaal. Naast Nederlands spreken we ook Engels. Wel zo handig voor (toekomstige) teamleden die het Nederlands (nog) niet meester zijn.

Werken in de noordkop

FireWare is gevestigd in Wieringerwerf, in de kop van Noord Holland. Je kunt er nog parkeren op eigen terrein, zonder app. De sfeer is informeel, we lunchen met z'n allen. Er loopt een hond op het kantoor rond (soms twee) en er is een echt goed koffieapparaat.

Denk je nu, dit is dé organisatie voor mij! Neem dan gerust contact op, maar ook als je denkt: "dit zou wat voor mij kunnen zijn". Een kop koffie ter kennismaking kan natuurlijk nooit kwaad.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent