Werken bij FireWare from FireWare on Vimeo.

Werken bij FireWare

“Wij stellen hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theatertechnische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven”

Daar gaan we als het FireWare team voor. Met een diverse groep mensen, die dezelfde kernwaarden delen zetten we ons hiervoor elke dag in. En natuurlijk, FireWare is een commercieel bedrijf: Er moet ook geld verdiend worden. Maar niet ten koste van alles. We blijven trouw aan onze principes.

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Natuurlijk via onze vacatures. Maar als erkend leerbedrijf bieden we ook stageplaatsen voor verschillende opleidingen. Ook is er ruimte voor afstudeeropdrachten en afstudeeronderzoeken. Denk je dat je écht iets kan toevoegen aan het FireWare team? We zijn ook dol op open sollicitaties!

Natuurlijk is het prettig als je affiniteit met hulpverlening en/of de theater- en kunstensector hebt. Bij FireWare komen deze werelden samen. We werken internationaal. Naast Nederlands spreken we ook Engels. Wel zo handig voor (toekomstige) teamleden die het Nederlands (nog) niet meester zijn.

FireWare is gevestigd in Wieringerwerf, in de kop van Noord Holland. Je kunt er nog parkeren op eigen terrein, zonder app. De sfeer is informeel, we lunchen met z’n allen. Er loopt een hond op het kantoor rond (soms twee) en er is een echt goed koffieapparaat.

Denk je nu, dit is dé organisatie voor mij! Neem dan gerust contact op, maar ook als je denkt:, dit zou wat voor mij kunnen zijn… Een kop koffie ter kennismaking kan natuurlijk nooit kwaad.

Vacatures

fireware-vacture-electrical-engineer

Electrical engineer

fireware-vacture-projectleider

Projectleider

fireware-vacture-marketeer

Marketeer

fireware-vacture-open-solicitatie

Open solicitatie

fireware-vacture-stage

Stage lopen

fireware-vacture-afstudeeropdrachten

Afstudeeropdrachten

ONZE KERNWAARDEN


Inspirerend

FireWare inspireert haar klanten en de branche met haar creatieve concepten en haar co-creatieve aanpak. Door zelf ook open te staan en te leren van onze omgeving blijven we trendsettend en komen we samen tot het beste resultaat.


Creatief

We vinden originele oplossingen voor problemen en uitdagingen. We creëren nieuwe producten en oplossingen al dan niet vanuit een blanco canvas. Daarbij zijn we in staat functionele eisen om te zetten in een praktisch, esthetisch verantwoord ontwerp. We verliezen de belangen van de verschillende gebruikers hierbij niet uit het oog.


Betrouwbaar

We doen wat we beloven. We zeggen liever ‘nee’ of verwijzen door, dan dat we een belofte niet waar kunnen maken.


Duurzaam

We beseffen ons dat we deze planeet te leen hebben. Op iets wat je leent ben je zuinig. Daarom geven we zo goed mogelijk invulling aan de thema's duurzaamheid & milieu. Dat begint bij de kleine dingen, zoals het scheiden van afval, maar het heeft ook onze aandacht bij het ontwerpen van onze oplossingen.


Authentiek

We blijven trouw aan ons zelf. Onze theatertechnische en creatieve achtergrond schijnt door in al onze producten en diensten. Humor, af en toe een vleugje ironie en lol maakt deel uit van de cultuur bij FireWare. Maar bovenal hebben we respect voor onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders. We gaan voor het best haalbare resultaat en langdurige relaties.


Excellent

We streven naar excellente producten, excellente processen en een excellente dienstverlening. We realiseren ons hierbij dat continu verbeteren de sleutel is. Dit doen we door een cultuur te koesteren waarbij ruimte is voor opbouwende kritiek en waarbij we open staan voor elkaars nieuwe ideeën.