CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

ExpoRIC 2018 was geslaagd!

26 april 2018
ExpoRIC 2018 2
ExpoRIC 2018 3
ExpoRIC 2018 4
ExpoRIC 2018 5
ExpoRIC 2018 6
ExpoRIC 2018 7
ExpoRIC 2018 8
ExpoRIC 2018 9

Op 18 en 19 april was een team van FireWare te vinden op de ExpoRIC beurs op Vliegveld Twenthe. Het was prachtig weer en zowel binnen als buiten was van alles te beleven. Voor ons een mooie gelegenheid om bij te praten met onze relaties en nieuwe contacten te leggen.

In de stand werden verschillende producten getoond. Vooral de nieuwe Pandora’s Box, een complete “oefendoos” op accu, voorzien van diverse licht- en geluidseffecten met de mogelijkheid een rookmachine aan te sluiten trok veel bekijks. De handige draadloze bediening is regelmatig uitgeprobeerd. Ook de Fusion was populair. Deze gloednieuwe versie van de SoundBox is net uit en binnenkort verkrijgbaar. Groot pluspunt waren de IP-x7 kwalificatie en de draadloze bediening via bluetooth.

Naast de producten hadden we een Interactieve Eerste Hulp ruimte mee. Een eerste versie was in maart al getoond tijdens het Nordic First Aid Congres in Denemarken. Voor de ExpoRIC is dit concept verder uitgewerkt. Er ontstaat een unieke beleving rondom een oefenpop door uiteenlopende scenario’s te projecteren ondersteund door licht- en geluidseffecten. De cursist doorloopt de hele cyclus: Hij of zij is getuige van het ongeval, doet de melding, moet levensreddend handelen en doet de overdracht aan de ambulance.

Voor de bezoekers die hun vragen niet hebben achtergelaten of voor diegene die niet geweest zijn en meer willen weten: neem gerust contact op! De nieuwe producten zijn te vinden in onze showroom en de projectie cabine is hier ook te ervaren!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent