CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Een dag in de wereld van FireWare met de Vrouwen van Nu

13 december 2019

Op donderdag 28 november openden de deuren van ons pand zich voor een 10-koppige delegatie van de Vrouwen van Nu. Gedurende de ochtend hebben we de Wieringer tak van deze vrouwenorganisatie geïntroduceerd in de wereld van het ensceneren en gaven we een kijkje in de keuken van FireWare.

Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu heeft als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. De leden van de organisatie leren van elkaar tijdens workshops en inspireren elkaar tijdens bijeenkomsten en excursies. Onderdeel van deze excursies zijn bezoeken aan inspirerende organisaties uit de omgeving.

Eerder dit jaar gaven wij al een kijkje achter onze schermen voor een rubriek van het Noordhollands Dagblad. Erg mooi dat het oog van de organisatie op dit artikel is gevallen, want we hebben de leden met veel enthousiasme rondgeleid!

Rondleiding

Tijdens het bedrijfsbezoek inspireerde Merijn de vrouwen met een presentatie over de geschiedenis van FireWare en onze gerealiseerde samenwerkingen. Er werd erg positief gereageerd op de wijze waarop FireWare hulpverleners wereldwijd helpt om hun werk nog beter uit te voeren.

Na de koffiepauze gaven we ook een gaaf kijkje achter de schermen. Zo vertelde Merijn alles over blussen, rookvorming, geureffecten en geluidseffecten. Naar traditioneel gebruik sloten de vrouwen de dag af door ons te verrassen met echte Wieringer koeken. Hier hebben we nog erg van gesmuld!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent