CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De CURA Groep organiseert: de toekomst van BHV-trainen

14 juli 2021

[let op, de datum van dit event is verzet naar woensdag 10 november 2021!]

De toekomst van BHV trainen; weet jij hoe die eruit ziet? De CURA Groep organiseert een inspiratievolle dag om dit samen met jou te ontdekken. En FireWare is één van de partners die hier ook bij aanwezig mag zijn! We gaan graag de dialoog aan over de toekomst van BHV en we willen je de nieuwste innovaties laten beleven. Ondertussen onderhouden en repareren we je oefenmaterialen van nu. En dat alles op een adembenemende locatie.

Het beste nieuws is dat jij ook gratis bij deze inspiratievolle dag kunt zijn. Je kunt je hier aanmelden of de knop onder dit bericht gebruiken.

We laten je de BHV-innovaties van de toekomst beleven

We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan nieuwe, toekomstgerichte, oefenmaterialen. En die willen we heel graag laten beleven! Nu er weer mogelijkheden zijn om elkaar veilig te ontmoeten, kun je deze innovaties zien, aanraken en ervaren. Niet via een schermpje, maar live!

We gaan met je in dialoog over de toekomst van BHV

We staan natuurlijk te springen om je onze BHV-innovaties te laten beleven. Maar, jouw visie op de toekomst van BHV is minstens net zo belangrijk! Daarom gaan we graag de dialoog met je aan en onderzoeken we samen hoe de toekomst van BHV eruit kan zien. Dat doen we met behulp van Lego® Serious Play®. Dat is een hele fijne  methode om met elkaar in gesprek te komen, samen te brainstormen en samen tot nieuwe inzichten te komen. Iedere deelnemer draagt zijn steentje bij!

Ondertussen onderhouden en repareren we je oefenmaterialen

Ook onze ROADshow rijdt mee naar het event. Terwijl jij anderen inspireert en jezelf laat inspireren, worden je FireWare oefenmaterialen gerepareerd, onderhouden en gekeurd. Je betaalt alleen de onderdelen en een gereduceerd tarief voor de technicus. De voorrijkosten zijn uiteraard voor ons. Zo ben je je oefenmaterialen niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk en bespaar je op je onderhouds- en reparatiekosten. En kunnen we het op locatie niet maken? Dan nemen we de oefenmaterialen mee naar Wieringerwerf en sturen we het gerepareerd naar je terug! Meld je je oefenmaterialen op voorhand wel even bij ons aan?

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent