CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

De FireWare ROADshow komt bij je langs voor Reparaties, Onderhoud, Advies en Demo’s van de nieuwste innovaties in de markt!

06 april 2021

De FireWare ROADshow komt bij je langs voor:

Reparaties
Onderhoud
Advies en
Demo’s van de nieuwste innovaties in de markt!

Met meer perspectief om te oefenen, wordt het tijd om je rookmachines af te stoffen, de blustrainers te controleren en alle oefenmaterialen weer klaar te maken voor actie! FireWare kijkt ernaar uit om je te helpen weer helemaal klaar te zijn voor een nieuw oefenseizoen. Daarom zetten wij een heuse ROADshow “op wielen”!  Tussen 9 mei en 9 juli gaat het FireWare team op tournee door Nederland! Mogen we ook bij jou langs komen?

Naast “zien” ook voelen, proeven en ruiken

We hebben het afgelopen jaar heel hard gewerkt aan nieuwe oefenproducten. En die willen we heel graag laten beleven! Er zijn in het afgelopen jaar niet veel gelegenheden geweest om elkaar “live” te ontmoeten. Met de ROADshow kunnen we, veilig en binnen de mogelijkheden, toch langs komen om de nieuwste oefenmaterialen niet alleen te laten zien, maar ook aan te laten raken en te ervaren! Niet via een schermpje, maar live!

Ondertussen worden de oefenmaterialen onderhouden

Als we er toch zijn, kunnen we net zo goed de bestaande oefenmaterialen repareren en een onderhoudsbeurt geven. Tijdens de ROADshow nemen we onze mobiele werkplaats en een technicus mee. Terwijl je naar de nieuwste innovaties kijkt, wordt je FireWare oefenmaterialen gerepareerd, onderhouden en gekeurd. Je betaalt alleen de onderdelen en een gereduceerd tarief voor de technicus. De voorrijkosten zijn uiteraard voor ons. En kunnen we het op locatie niet maken? Dan nemen we de oefenmaterialen mee naar Wieringerwerf en sturen we het gerepareerd terug.

Zo ben je je oefenmaterialen niet langer kwijt dan strikt noodzakelijk, bespaar je op je onderhouds- en reparatiekosten en ben je weer helemaal bij met de laatste trends op oefenmaterialengebied.

Veilig: werkplaats en showroom op wielen

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. We doen er alles aan om veilig te werken. De nieuwe materialen kunnen we buiten of in de mobiele showroom demonstreren. Voor de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden nemen we een mobiele werkplaats mee, waardoor we gewoon buiten aan de slag kunnen. Tijdens onze werkzaamheden kunnen we voldoende afstand houden en we nemen genoeg desinfectiemiddelen met ons mee.

De nieuwste FireWare innovaties

Wat voor nieuwe producten mag je verwachten tijdens de ROADshow? We nemen bijvoorbeeld de nieuwe Pandora’s Box, met smartphone bediening mee. Of wat dacht je van de nieuw ontwikkelde Vesta opzetstukken; de Add-on Elektrakast, de Add-on Magnetron en de Add-on Trolley? Daarmee verbreed je de oefenmogelijkheden met je blustrainer! En heb je de Apollo LED blussers al gezien?

Naast de nieuwste FireWare innovaties, nemen we een breed scala aan vertrouwd oefenmateriaal mee om de zintuigen van je cursisten te prikkelen. Natuurlijk is de demo geheel vrijblijvend.

Een paar spelregels

Tijdens de ROADshow voeren we alleen onderhoud en reparatie uit aan FireWare oefenmaterialen. We hebben namelijk geen onderdelen mee voor andere merken. Daarnaast is het zo dat we alleen aan losse oefenmaterialen werken. Complete simulatoren en installaties zijn uitgezonderd van deze actie.

Wil je alleen een demo zonder onderhoud? Dat kan natuurlijk ook. We brengen dan uiteraard geen kosten in rekening. Wil je alleen onderhoud zonder demo? Dat zouden we jammer vinden, want we willen heel graag onze nieuwe producten laten zien. Maar ook hier zijn mogelijkheden voor. Neem dan even contact met ons op dan zoeken we samen een oplossing.

We zullen van te voren contact met je opnemen over het aantal en soort oefenmaterialen dat je wilt aanbieden, zodat we ons goed kunnen voorbereiden en een inschatting te kunnen maken over de urenbesteding. Zo krijg je vooraf een goed beeld over de te verwachte kosten van de onderhoudsbeurt, reparatie en keuring.

Wil je graag dat we je voorraad rookvloeistof aanvullen of een aantal oefenmaterialen voor je mee nemen die je bij FireWare hebt aangeschaft? Dan doen we dat uiteraard graag voor je. Je betaalt dan geen verzendkosten!

Niet te repareren of niet meer nodig? Brandweer zonder Grenzen!

Is het oefenmateriaal overbodig of niet meer te repareren? Overweeg dan om de materialen mee te geven voor de stichting Brandweer zonder Grenzen. Deze stichting heeft als doel om brandweermateriaal en -materieel in Nederland in te zamelen en beschikbaar te stellen in delen van de wereld waar brandweerorganisaties het aanzienlijk minder goed hebben.

Is het oefenmateriaal nog goed en gebruik je het niet meer?  FireWare geeft het graag een tweede leven bij de stichting Brandweer zonder Grenzen. Is het oefenmateriaal stuk en niet meer te repareren? Dan recyclen we het oefenmiddel en de opbrengsten uit de grondstoffen komen 100% ten goede van de stichting. Voor meer informatie over brandweer zonder grenzen klik hier.

Mogen we langs komen?

Tussen 9 mei en 9 juli vind je ons overal in het land, van Den Helder tot Maastricht. Mogen we jouw locatie niet overslaan? Boek dan snel je demo door ons een mail te sturen, of te bellen naar 088 252 6000.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent