CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Bedrijvige beursweken: het was geweldig om jullie weer live te ontmoeten!

17 november 2021

De afgelopen maand kregen we weer de kans om jullie fysiek te ontmoeten op verschillende beurzen. En wat hebben we daarvan genoten! Het was echt gaaf om zoveel nieuwe en bekende gezichten uit het werkveld bij elkaar te zien, die allemaal met hetzelfde doel zijn gekomen: inspiratie opdoen voor de oefeningen van nu en de toekomst. Daarom doen we graag verslag!

Brandweerevent Barneveld

Op 7 en 8 oktober waren de Midden Nederland Hallen van Barneveld het decor van het Brandweerevent 2021, door het IFV. Een uitgelegen kans om met iedereen bij te praten en te laten zien waar we afgelopen jaar zo hard aan gewerkt hebben. De presentatie van nieuwe oefenmaterialen, zoals de Incident Server, Incident Client en de Apollo LED oefenblussers werd extra kracht bijgezet door het nieuwe ontwerp van onze beursstand. Met dit frisse ontwerp verwachten we nog meer hulpverleners te inspireren om nog gavere oefeningen uit te zetten.

127ème Congrès National des Sapeurs-Pompiers de France in Marseille

Nog geen drie dagen na het Brandweerevent, bevonden we ons al ruim 1.000 kilometer zuidwaarts, aan de Côte d’Azur. Samen met onze Franse distributeur WIConsulting en met Saphire en XVR Simulation bemanden we een stand op het Congrès National des Sapeurs-Pompiers de France in Marseille. Op deze Franse brandweerbeurs hebben we de laatste productontwikkelingen getoond en er is uitgebreid genetwerkt in een ontspannen sfeer. Bovendien troffen we het waanzinnig met het weer, de beursweek vloog voorbij!

Studiedag Het Oranje Kruis 2021

In het eerste weekend van november reisden we samen met het team van Trigion af naar het NBC Congrescentrum van Nieuwegein. Daar hebben we bezoekers een hele nieuwe kijk op BHV-onderwijs laten ervaren. Dit jaar stonden we echter niet alleen met een beurstand binnen. Op het buitenterrein was namelijk de mobiele trainingsunit te beleven. Deze trailer, die we samen met Trigion hebben ontwikkeld, heeft alles aan boord om dynamische, interactieve BHV-trainingen op locatie te verzorgen. Dat trok de aandacht van de bezoekers echt wel!

Komende beurzen

De wereld is weer snel aan het veranderen. Waar we kunnen zullen we er alles aan doen om jullie veilig te ontmoeten. Want elkaar écht spreken blijft toch het mooiste wat er is! Houd onze beursagenda in de gaten om te kijken waar wij of onze internationale partners in de aankomende periode te vinden zijn!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent