CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Zullen we ontruimingsplattegronden mooier maken?

18 oktober 2017
Ontruimingsplattegronden 2
Ontruimingsplattegronden

Ontwerpen zit FireWare in het bloed. We proberen dingen af en toe net even anders of leuker te doen. Ook wij hebben een kantoor, en daar hoort een ontruimingsplattegrond bij. Maar we hebben het niet zo op kliklijsten… We zijn gaan denken over: kunnen we onze plattegronden niet mooier maken? We hebben de afgelopen tijd veel positief commentaar gehad op de vormgeving van onze plattegronden: Dus we willen graag wat ideeën met jullie delen!

Laten we een ding duidelijk stellen: We hebben geen verstand van ontruimingsplattegronden. We zijn zeker niet het bedrijf dat ze kan opstellen en kan tekenen. Dat doen wij niet, dat doen onze klanten. We hebben zelf ook niet de machines om ze te printen. Maar we houden wel van mooie dingen!

Daarom hebben er voor gekozen om de ontruimingsplattegronden FireWare voor ons te laten printen op aluminium. Er zijn tal van manieren om foto’s op andere materialen te drukken: Glas, textiel en zelfs hout. Er zijn tal van online aanbieders waar voor niet al veel geld een plattegrond op een interessant materiaal gedrukt kan worden. In plaats van “een saaie kliklijst” een strakke vormgeving met een interessante materiaalkeuze.

Het is gewoon een ideetje… Misschien hebben jullie er wat aan: Natuurlijk is de inhoud het allerbelangrijkst… maar het oog wil ook af en toe wat.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent