CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Woensdag Updatedag: inzicht in levertijden en voorraad

30 september 2022

We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt om onze voorraden op peil te krijgen en te houden. Dat is voor een heel groot gedeelte gelukt: ons magazijn is weer goed gevuld! Voor de materialen die we (nog) niet op voorraad hebben zijn we afhankelijk van onze eigen leveranciers. Écht veel invloed op deze levertijden hebben we niet. Maar wél op hoe we vanuit FireWare iedereen informeren.

We hebben geïnvesteerd in een aantal mooie IT-oplossingen om steeds beter te kunnen voorspellen wanneer we jouw bestelling uit kunnen gaan leveren. We houden we je op de hoogte of de levertijd nog steeds als verwacht is, of dat er wijzigingen zijn. Dreigt een oefening in gevaar te komen omdat een levertijd niet gehaald wordt? Dan weten we dat tijdig en kunnen we meedenken aan een oplossing: bijvoorbeeld door het inzetten van een oefenmiddel uit onze verhuurvloot. Gelukkig kunnen we echter steeds vaker sneller uitleveren dan verwacht.

Vanaf nu ontvangt iedereen met één of meerdere backorders elke woensdag automatisch een statusupdate. Dat noemen we natuurlijk Woensdag Updatedag!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent