CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Welk ziekenhuis kunnen wij helpen met een F.I.I.T. voor spoedonderwijs?

18 maart 2020

Het Nederlandse Reanimatieraadcongres, de eRIC, de Intersec en de Interschutz: zomaar een greep uit de vakbeurzen en evenementen voor hulpverleners die in de komende tijd niet doorgaan. Dit allemaal door de huidige ontwikkelingen van COVID-19

Op deze beurzen hadden we graag de FireWare Interactive Incident Trainer, oftewel de F.I.I.T., willen laten zien. De F.I.I.T. is een trainingsomgeving die wordt ingezet om mensen in een realistische setting reanimatieonderwijs te kunnen geven.

Op dit moment staat ons beursmodel stil. En dat is zonde. Zeker in een tijd waar er veel mensen nodig zijn om goede zorg te kunnen verlenen. We willen onze demo-F.I.I.T. dan ook graag uitlenen aan een ziekenhuis of ambulancedienst die door de corona-uitbraak te kampen heeft met een acute opleidingsbehoefte.

Mocht deze simulator een bijdrage kunnen leveren aan het snel (her)opleiden van vrijwilligers in uw ziekenhuis, dan stellen we deze graag gratis aan u beschikbaar. Neem gerust contact met ons op als we kunnen helpen!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent