CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Wat zijn we blij voor jullie!

03 maart 2021

Bijna een jaar stonden jullie stil… Weten jullie het nog? Het hamsteren van wc-papier in het begin van de crisis? Maar, vandaag is het weer zover! Jullie mogen weer aan de bak. En wat zijn we blij voor jullie! Eindelijk een stukje perspectief!

Zet ‘m op BHV-opleiders van Nederland! Ga ervoor! Train, geef les en oefen. Niet alleen meer van achter een scherm. Laat de cursisten “het”, waar mogelijk, beleven. Want, leren door middel van een ervaring blijft toch de mooiste methode. En bij veel opleiders kan dat ook veilig.

Nut en noodzaak

Wat vooral fijn is, is dat het nut en de noodzaak van een BHV-training gezien én gerespecteerd wordt. Wat jullie doen heeft zin. En dat is nu bevestigd. Eerst nog even alleen trainingen verzorgen voor de mensen die een certificaat nodig hebben voor beroep of bedrijf, hopelijk snel ook voor de rest.

Het team van FireWare staat in elk geval voor jullie klaar om daar te ondersteunen waar dat nodig is. Met onze verhuurvloot kunnen we jullie bijvoorbeeld tijdelijk aan extra oefenmaterialen helpen. Wij wensen jullie heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier met het opstarten van de trainingen!

Warme groetjes,
Het FireWare team

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent