CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Verbluffend uitstapje naar theatergroep Vis à Vis

13 november 2019

Afgelopen kerst werden onze collega’s verrast met toegangskaarten voor de nieuwste voorstelling van theatergezelschap Vis à Vis, ROBOT. Theater en creativiteit hebben altijd de rode draad binnen FireWare gevormd, vandaar dat dit doordachte cadeau vol enthousiasme werd ontvangen. Inmiddels hebben alle collega’s de voorstelling al bezocht en blikken we terug op een verbluffende avond!

De voorstelling ROBOT is een ontroerende sciencefiction comedy die draait om de robotisering van de arbeidsmarkt. Hoe ga je hier mee om? Moeten we de robotica vrezen of juist verwelkomen? Robot nam ons in zijn greep door het verhaal van Betty en Aad. Dit stel probeert zich staande te houden in een gerobotiseerde samenleving. Echter nadert ook voor hen de dag dat zij zich zullen moeten aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid.

Authentiek

Met humor, spektakel, verrassingen en een sterke verhaallijn boeide de theatergroep ons niet voor de eerste maal van begin tot eind. Een aantal jaar geleden bezochten we de voorstelling MARE, over de klimaatveranderingen op onze planeet. Het was ontzettend leuk om samen verbluft te staan van al het spektakel dat op ons afkwam. Zeker tot een volgende keer!

Benieuwd naar de nieuwste voorstelling van theatergezelschap Vis à Vis? Op de website vind je alle informatie die je zoekt.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent