CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Veiligheidsregio Midden- en West Brabant kiest voor FireWare en Dynastart voor de levering van oefenpoppen en rookmachines

15 november 2018

Inspirerend samenwerken is één van de kernwaarden van FireWare. We zijn dan ook super trots op onze dealer Dynastart. Zij mogen de aankomende 4 jaar oefenpoppen leveren aan Veiligheidsregio Midden- en West Brabant. Voor dit project hebben we samen een aantal mooie oplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld een extreem degelijke pop met een elektrisch verwarmingselement zodat deze goed op te merken is met een warmtebeeldcamera. Maar ook worden een aantal poppen met specifieke gewichten speciaal voor de regio geproduceerd.

Rook simuleren

FireWare mag de aankomende 4 jaar de materialen leveren om rook te simuleren. Onze mooie Cirrus accu rookmachines, maar ook de Cumulus en Stratus worden samen met de draadloze afstandsbedieningen ingezet. Met de FireWare rookvloeistoffen is er  altijd een geschikte vloeistof voor elk type simulatie beschikbaar. En met de Smoke-hose sets kunnen uitslaande branden en natuurbranden gesimuleerd worden. Voor gekleurde rook maakt de veiligheidsregio gebruik van onze rookpatronen De rookpatronen zijn beschikbaar in rood, groen, geel, zwart en blauw!

Mirjam Witteman, Arjan Gijsbers, Wim Doest en Sef Hendrickx hebben 6 November in Ettenleur de laatste puntjes op de spreekwoordelijke "i" gezet. Blije gezichten die uitkijken op een super prettige samenwerking!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent