CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Vakbekwaam op afstand krijgt hulp van debatcentrum de Balie

17 april 2020

Bij www.vakbekwaamopafstand.nl komt hulp uit alle hoeken. We waren dan ook super blij met Bas Noldus en Victor Jas van de Balie in Amsterdam. De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In vijfendertig jaar is de Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende debatten, films en kunstprojecten.

Hoe gaaf is het dan ook dat het technisch team van de Balie een bijscholing kwam geven aan het technisch team van FireWare. Binnen de Balie is er veel ervaring rond de techniek van streaming, video registratie en schakeltechniek. Zeker in de setting van een debat of lezing. We zijn dan ook super blij dat zij hun ervaring hebben willen delen. Zeker in deze tijd waarbij het op zijn zachts gezegd niet eenvoudig is voor een theater om het hoofd boven water te houden! Ook dat is inspirerend samenwerken.

De balie

De balie heeft zelf ook een prachtige studio in het centrum van Amsterdam. Zeker voor grotere evenementen een plek om aan te raden. Kijk maar eens op hun website.

Victor en Bas, dank jullie wel voor de ondersteuning! We gaan jullie tips & tricks overdragen aan de hulpverleningssector!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent