CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Twee geslaagde beurzen over de grens; en dat tegelijkertijd!

01 oktober 2019

Afgelopen weekend werden onze oefenmaterialen gedemonstreerd op twee toonaangevende beurzen in het buitenland. Ons eigen beursteam maakte indruk op bezoekers aan de Franse kust, terwijl we tegelijkertijd vol enthousiasme werden vertegenwoordigd in het hart van Groot-Brittannië 

Congrès National des Sapeurs-Pompiers

Van 18 tot en met 21 september was ons beursteam aanwezig op het Congrès National des Sapeurs-Pompiers in Vannes, Frankrijk. Samen met onze Franse distributeur W.I. Consulting en strategisch partner SAPHIRE-ctc bemanden we een stand op de drukbezochte beurs voor de Franse brandweer.

Uiteraard mocht de F.I.I.T. niet ontbreken op deze beurs. Deze werd opnieuw ontzettend goed ontvangen! We hebben de bezoekers kennis laten maken met nieuwe omgevingen en scenario’s. Daarover zullen we snel meer informatie delen.

The Emergency Services show

Onze Britse distributeur Ruth Lee pakte groots uit bij The Emergency Services show in Birmingham. Op 18 en 19 september bemanden zij een meterslange stand voor demonstratie van oefenpoppen, oefenpop accessoires en onze eigen vlamsimulaties. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd en we zijn benieuwd naar de verdere resultaten!

Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt demonstraties van onze oefenmaterialen verzorgen?  Bekijk snel onze agenda en kom er achter op welke beurzen we een stand zullen bemannen!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent