CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Tango Safety stopt

15 november 2015
Tango Safety Stopt-1

Tijdens de Interschutz 2015 was op de stand van FireWare een digitale presentatie oplossing te vinden: Tango Safety. Dit product, een samenwerking van LegaMaster, Mars New Creations en FireWare werd ontwikkeld om hulpverleners door middel van een touchscreen digitaal (oefen)scenario’s te laten maken, maar ook om bijvoorbeeld digitale tabletop oefeningen en casestudies in een lesprogramma te betrekken.

FireWare heeft in de loop der jaren een bibliotheek ontwikkeld met meer dan 2500 verschillende afbeeldingen en animaties voor de hulpverleningsbranche, de Safety Library. Deze werd voor het Tango Safety project gekoppeld aan de Tango Multitouch software van Mars New Creations. Het geheel zou gaan draaien op de interactieve borden van LegaMaster.

Helaas bleek na de beurs dat de inzichten tussen de betrokken partijen op gebied van productontwikkeling, distributiemodel en prijsstelling zo ver uit elkaar lagen dat besloten is de stekker uit het project te halen.

Het is voor FireWare van het grootste belang trouw te blijven aan haar kernwaarden. Inmiddels is voor alle relaties van FireWare die door het staken van dit project hinder ondervonden een passende oplossing gevonden.

Uiteraard denken we binnen FireWare graag in oplossingen! Heeft u een uitdagend project? Neem dan gerust contact met ons op.

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent