CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Smullen, fröbelen en proosten; FireFest 2022 was er weer eentje voor in de boeken!

21 oktober 2022

Kabouters schilderen in het gezelschap van je collega’s, hun partners én kinderen. Dat toverde de FireWare personeelsvereniging uit de hoge hoed tijdens het FireFest 2022. Lekker eten, oer-Hollands vermaak, knutselen en veel gelach: ook deze editie was er weer een waar we nog lang over na zullen praten!

Waar de handen tijdens de vorige edities uit de mouwen gestoken werden tijdens de barbecue workshop van Kookers.nl, lieten we het roosteren ditmaal over aan Slagerij Poelsma uit Wieringerwerf. En ook hen kun je dat echt wel toevertrouwen! Supermals vlees en een ruime keuze aan groentes, brood en salade. Smullen!

19 jaar FireWare

Ondertussen bijna traditiegetrouw werd er door Merijn aangevangen met een speech aangevangen. Een mooi moment om samen hoogtepunten te vieren, zoals de oplevering van projecten en de in februari geïntroduceerde pensioenregeling. Met een schuin oog werd ook alweer vooruitgeblikt naar het volgende FireFest. Want, dan bestaat FireWare 20 jaar!

FireFest

Het FireFest is het jaarlijks terugkerende personeelsfeest van FireWare, waar naast alle collega’s ook partners en kinderen zijn uitgenodigd. Onder het genot van lekker eten en drinken is gezelligheid met elkaar het enige dat er toe doet. Voor de kinderen is er een springkussen en een grote keuze aan oud-hollandse spellen.

Weten wat het werken bij FireWare nog meer zo leuk maakt? Bij FireWare zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Wie weet vier jij 20 jaar FireWare dan wel met ons mee!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent