CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Zele mede dankzij FireWare Roparunstad 2019

Roparun 2019
Roparun 2019 dodo

Mede dankzij FireWare is de Belgische gemeente Zele ook in 2019 Roparunstad geworden. De Roparun is een estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij de deelnemers geld inzamelen voor het kankerfonds. Ook in 2019 werden de lopers weer uitbundig ontvangen door de Kloddelopers!

Zele, 15 jaar vurig voor Roparun. Dit thema voor de Roparun lag natuurlijk geheel in ons straatje. In samenwerking met een team enthousiastelingen vanuit de brandweer hielpen we aan de bouw van een 10 meter hoge en 15 meter lange tweekoppige draak. De draak spuwde echt vuur met twee Stratus rookmachines en vuurschijnsel in elke kop. Daarnaast werden getimmerde huisjes van vlamsimulatiemiddelen voorzien. Met de Cumulus en Phoenix leken de huisjes net echt in de brand te staan. Al voor de 11e keer was FireWare van de partij om te helpen het decor van Zele te belichten. Ieder jaar is dit opnieuw een groot feest!

Een warm onthaal

De lopers konden in Zele opnieuw rekenen op een warm onthaal. Niet voor niets dan ook dat de gemeente al voor de elfde keer de titel van Roparunstad kreeg opgespeld, voor mooiste locatie langs de route van de estafetteloop. Aan de titel hangt ook een mooie geldprijs van 45.000 euro, ter donatie aan goede doelen. Respect voor allen die een bijdrage hebben geleverd aan dit geweldige doel.

Bekijk de video

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent