CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Oranje Kruis Event 2023 weer een groot succes!

20 november 2023

Zaterdag 18 november was FireWare weer op Het Oranje Kruis Event. Het Oranje Kruis is in Nederland een onafhankelijk certificerende instantie op het gebied van eerste hulp. Honderden professionals uit heel Nederland in de EHBO & BHV sector en professionele hulpverlening kwamen samen voor een dag bijscholing en inspiratie.

Naast veel gesprekken met een hoop bestaande klanten, die heel blij zijn met hun FireWare producten, hebben we ook een behoorlijk aantal mensen gesproken die de FireWare producten nog niet kenden. Hen hebben we een mooie tour kunnen geven door onze stand. Zo konden we onder andere de Nebula AR Blindmaskers demonstreren, waarmee je 6 verschillende rookdiktes simuleert zonder rookmachine. Maar ook de afgeprijsde Vesta blustrainer voor het simuleren van verschillende branden, de Oefenset Blusoefening Apollo LED voor het ensceneren van een kleine blusoefening met gesimuleerd vuur in 1 set, de Oefenset Brandhaard V4 die alles biedt voor de enscenering van een kleine brand en dan hadden we ook nog ons nieuwste product bij ons, de IBGS / CBRNe labelset!

Wij kijken in elk geval terug op een enorm geslaagd evenement. We danken de organisatie van Het Oranje Kruis dan ook voor alle inspanning die ze hebben verricht. Tot volgend jaar!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent