CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ook op de FLORIAN gaat FireWare niet onopgemerkt!

12 oktober 2023

De FLORIAN is de beurs voor Brandweerkorpsen, Civiele Bescherming en Rampenbestrijding. Eén van de hoofdthema’s dit jaar is natuurbrand bestrijding. FireWare heeft veel ervaring in het simuleren van bosbranden, zoals deze bosbrandsimulatie in Barneveld. Nieuwsgierig naar de materialen die je hiervoor nodig hebt? Kom langs in hal 4, stand D3!

FireWare toont op de FLORIAN onder andere de Stratus rookmachine, de Geperforeerde Rookslang, de Soundbox V3 en de FireSpot. Als we dan toch bezig zijn, demonstreren we ook meteen het FireWare Nebula AR Blindmasker. Met dit masker simuleer je eenvoudig een realistische rookbeleving zonder oefenrook te gebruiken!

Naast producten voor bosbrandsimulatie is de stand ook uitgerust met de Apollo LED oefenblusser. Hiermee kan een gesimuleerde brand geblust kan worden. De LED oefenblusser wordt gekoppeld aan de Pandora’s box V3, waarop ook de  Cirrus accurookmachine is aangesloten. De lichten, geluidseffecten en oefenrook simuleren een brandhaard. Zodra de Apollo LED oefenblusser wordt ingezet voor een bluspoging, dooft het vuur automatisch. Zo kun je overal veilig oefenen!

Genoeg gelezen, tijd om het zelf te ervaren! Zien we je bij de FireWare stand in hal 4, stand D3?

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent