CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Ook het FireWare team geschoold in eerste hulp

12 juli 2019

Elke dag doen we ons best om oplossingen te verzinnen waardoor hulpverleners beter vakbekwaam worden én blijven. Uiteraard willen we zelf ook klaar kunnen staan voor de mensen om ons heen in geval van een ongeluk(je). Tijd voor een mooie EHBO-cursus voor het FireWare team!

Meer dan pleisters leren plakken

Vincent Peters, wel bekend binnen hulpverlening Nederland,  heeft ons drie avonden meegenomen in de wondere wereld van eerste hulp; levensreddend handelen, pleisters plakken, alarmeren en tal van andere onderwerpen die je bij de cursus kunt verwachten. Een echte uitdaging voor Vincent, want naast de lesstof was er ook aandacht voor alle onderdelen die we nodig hebben om ons werk nog beter te kunnen doen: realistisch ensceneren!

De cursusavonden vonden direct na het werk plaats. Eerst werd rustig de tijd gepakt om even met zijn allen te koken en te eten, maar daarna was het vol aan de bak. Helemaal leuk was het natuurlijk om zelf getraind te worden in onze eigen F.I.I.T.! Elk teamlid is geslaagd en nu in het bezit van een mooi EHBO-diploma!

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent