CREATING REALISTIC TRAINING ENVIRONMENTS

Nimbo rookmachine; nu met gratis 5 liter medium rookvloeistof

27 mei 2019
Nimbo Medium rookvloeistof

Een compacte krachtpatser, dat kenmerkt de FireWare Nimbo. Met deze rookmachine voeg je een extra dimensie toe aan je oefening. Tot 21 juni zetten we deze handzame rookmachine in het zonnetje. Bij aanschaf ontvang je een can 5 liter Medium Rookvloeistof gratis.

Waar vuur is, is rook

En die maak je met de Nimbo! De Nimbo is één van de meest gebruikte machines binnen BHV-organisaties en brandweer in Nederland. Maar deze compacte rookgenerator heeft nog meer inzetmogelijkheden. Eigenlijk is het de ideale partner voor alle oefensituaties waarbij een (kleine) brand wordt geënsceneerd.

Ensceneren met rook in 2 minuten

De Nimbo is opgewarmd in slechts 2 minuten. Daarom helpt de rookmachine je de voorbereidingstijd van een oefening te beperken. Met de meegeleverde draadafstandsbediening of apart verkrijgbare draadloze remote is de Nimbo rookmachine vervolgens op afstand te bedienen. Zo kan de oefenleider inspelen op de actuele situatie!

Ben je overtuigd van deze waardevolle toevoeging op je oefenmaterialen? Bestel de Nimbo dan vòòr 21 juni en je ontvangt 5 liter Medium Rookvloeistof gratis!

Share this:

ONZE KERNWAARDEN

Inspirerend

Creatief

Betrouwbaar

Duurzaam

Authentiek

Excellent